• 瀏覽: 72,143
  • 回覆: 219
  • 追帖: 3
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:35 PM 關閉
T B G

狗即是狗, 永遠只可以守門口...................

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
屌你

回覆 引用 TOP

世事越不好事越早知道,反而是好事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 09:23 AM 發表

其實又唔係咁大件事,只係公司關於升職嘅事,男友唔鍾意女強人鍾意小女人(其實只係咁岩上面嗰個走左,我唔係叻),利申佢係搵多過我好多嘅,只係佢有譜男人主外女人主內嘅一套 ...
好少事

我是C妹

回覆 引用 TOP

多年來既秘密....升職?
不如作過啦...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomickwan 於 2019-5-29 08:41 AM 發表

樓主唔講係咩事,冇討論價值
仲有好嘢咩

回覆 引用 TOP

車左去九龍塘

回覆 引用 TOP

你朋友絕對不是好人,已被出賣,這不是無心之失。以後帶眼識人,吾講都講左,既然事情已經發生,就不如誠認,希望男友體亮,如果不能,只怪池早事都要穿,早好過遲。但以後吾好信那朋友,朋宜已失去。
做女人最大秘密,都是來來去去,做過 G ,被強姦,玩 3p,入獄,汎法,殺過人,落仔多次,有幾出位?做過就要接受。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lolexrolex 於 2019-5-29 10:37 AM 發表

我以為係乜,講清講楚仲好,下次見到你姐妹同男友一齊了。
標題講左了
車(咀)埋

回覆 引用 TOP

女強人一定你食撻 ,騎住你系甘搖 。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nickpang4311 於 2019-5-29 08:01 AM 發表

姐係咩事?
肯定佢出面偷食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2019-5-29 08:09 AM 發表

落仔?變性?臭狐?
支棍未切

回覆 引用 TOP

屌。升職算咩秘密呀?你3條友都on9嘅。升職就女強人?咁過試用期使唔使登報道歉?

引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 07:47 AM 發表

佢無端端係車度爆出一句嘢,嗰樣嘢係我同佢之間閨蜜的秘密,佢明知我男朋友唔可以知,多年黎,我同佢只有呢一樣嘢係不能說的秘密,佢就無端端係車度若無其事咁講左出黎!佢落車之後我就同男朋友嘈,佢係咁打電話講sorry,真唔知佢有心定無意...唉我好傷心,唔係同男朋友嘈,係無諗過佢會咁做... ...
特登

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 07:47 發表

佢無端端係車度爆出一句嘢,嗰樣嘢係我同佢之間閨蜜的秘密,佢明知我男朋友唔可以知,多年黎,我同佢只有呢一樣嘢係不能說的秘密,佢就無端端係車度若無其事咁講左出黎!佢落車之後我就同男朋友嘈,佢係咁打電話講sorry,真唔知佢有心定無意...唉我好傷心,唔係同男朋友嘈,係無諗過佢會咁做... ...
防閨蜜緊要過防賊,佢可能睇中左你男朋友,小心。真好朋友絕對唔會出買你!我唔會有害人之心,但我有防人之心。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]