我男朋友第一次車埋我好姐妹,點知...

引用:
原帖由 SPACELESS 於 2019-5-29 12:26 PM 發表

性病
佢11樓已回!講啲唔講啲!妖

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
變性人?

回覆 引用 TOP

玩3p

回覆 引用 TOP

正所謂防火防盗防閏蜜,朋友之間最忌晒男友,你唔知佢會點諗。

回覆 引用 TOP

好小事....

回覆 引用 TOP

Was that?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 09:23 AM 發表

其實又唔係咁大件事,只係公司關於升職嘅事,男友唔鍾意女強人鍾意小女人(其實只係咁岩上面嗰個走左,我唔係叻),利申佢係搵多過我好多嘅,只係佢有譜男人主外女人主內嘅一套 ...
女強人先吸引,識食一定食女強人

再見了.........

回覆 引用 TOP

零分重作

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yyy888n 於 2019-5-29 09:21 AM 發表

你有賓州
可能佢條仔有鮑魚?🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 09:23 AM 發表

其實又唔係咁大件事,只係公司關於升職嘅事,男友唔鍾意女強人鍾意小女人(其實只係咁岩上面嗰個走左,我唔係叻),利申佢係搵多過我好多嘅,只係佢有譜男人主外女人主內嘅一套 ...
車,以為乜事!😂

回覆 引用 TOP

多謝大家,其實真係好小事一單,我個重點問題只係以後應該點面對佢好,發覺無辦法再好似以前咁girls talk

同埋佢成日同我男友講,「我知你乜乜乜!」,「你乜乜乜啊嘛!!」以示佢好清楚佢嘅嘢咁,雖然只係啲普通內容,但係嗰啲都係我地自己傾計嘅分享,唔使下下顯示俾我男友知佢好清楚佢一切姐?

即係我從來從來從來都唔會係佢男友面前講任何一句佢男友無自己同我講過嘅嘢,因為我唔係我閨蜜,又唔熟悉佢男友脾性,我唔知佢男友有咩介意我講,有咩介意外人知道,保持返「我唔知佢嘅嘢」就最好囉,橫掂我只係我閨蜜嘅朋友又唔係佢男友嘅朋友,但係原來人地唔係咁諗...

回覆 引用 TOP

同埋一次佢同個男友人去歐洲玩,呃男友話係同我(事後先同我講叫我交戲...叫我出ig post扮係歐洲...我已經話左佢唔啱,佢話唔會有下次)我之後甚至以後呢一世都記住我同佢係去過歐洲(因為我其實真係未去過,我每次都要好緊張,要記住自己去過唔可以爆出黎)

我係傷心點解我咁緊張唔爆你嘅嘢,但係你就可以咁唔小心...

覺得應該唔會係冇心講啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 07:47 AM 發表

佢無端端係車度爆出一句嘢,嗰樣嘢係我同佢之間閨蜜的秘密,佢明知我男朋友唔可以知,多年黎,我同佢只有呢一樣嘢係不能說的秘密,佢就無端端係車度若無其事咁講左出黎!佢落車之後我就同男朋友嘈,佢係咁打電話講sorry,真唔知佢有心定無意...唉我好傷心,唔係同男朋友嘈,係無諗過佢會咁做... ...
遲啲你會發現條仔過左檔!

回覆 引用 TOP

飛咗個龜物,咪以後唔駛交戲囉
引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 09:31 PM 發表

同埋一次佢同個男友人去歐洲玩,呃男友話係同我(事後先同我講叫我交戲...叫我出ig post扮係歐洲...我已經話左佢唔啱,佢話唔會有下次)我之後甚至以後呢一世都記住我同佢係去過歐洲(因為我其實真係未去過,我每次都要好緊張,要記住自己去過唔可以爆出黎)

我係傷心點解我咁緊張唔爆你嘅嘢,但係你就可以咁唔小心... ...

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○ | 食花生守則٩( ᐛ )و:唔可以involve,唔可以+/-
勢不可去盡,話不可說盡,福不可享盡,規則不可行盡。凡事太盡,緣分勢必早盡。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。