註冊 登入

錫身嘅女人係香港難生活

錫身嘅女人係香港難生活 E-mail 此主題給朋友

時代唔同咗,出面極多PTGF,搵錢極容易,你睇得開嘅話,訓係張床,腿張開就賺到錢,仲要有得爽添。

反之錫身嘅女人就唔會接受到呢種方法,亦唔願意拋開個身去吊金龜,對感情亦好專一,唔會將錢放第一。呢種價值觀之下想有好啲嘅生活就比較難,只能夠好努力咁工作賺錢,或者生活拮据。

熱賣及精選
引用:
原帖由 床上花色天才 於 2019-5-28 11:04 AM 發表

時代唔同咗,出面極多PTGF,搵錢極容易,你睇得開嘅話,訓係張床,腿張開就賺到錢,仲要有得爽添。

反之錫身嘅女人就唔會接受到呢種方法,亦唔願意拋開個身去吊金龜,對感情亦好專一,唔會將錢放第一。呢種價值觀之下想有好啲嘅生活就比較難,只能夠好努力咁工作賺錢,或者生活拮据。 ...
痴缐,你唔靚唔索身材平平 就梗係冇富二代丶有錢佬丶專業人士 溝你啦⋯⋯

PTGF搵廿萬一個月好冇?唔通可以住過億豪宅?

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2019-5-28 12:01 PM 發表

痴缐,你唔靚唔索身材平平 就梗係冇富二代丶有錢佬丶專業人士 溝你啦⋯⋯

PTGF搵廿萬一個月好冇?唔通可以住過億豪宅?
預咗有人會拎極端例子講,依家講緊一般女性,平凡嘅上班族呀。依家講緊樣貌平凡嘅女人做ptgf都一定會有市場,好易搵錢嘅時候,依然有道德枷鎖、錫身嘅女性就變相生活就難得多。其實肯放個身出去做,賺幾十萬返黎容乜易,識諗嘅拎去做投資或者做生意。過好生活嘅機會已經大好多。

btw 唔該打返繁體,呢到係香港

引用:
原帖由 床上花色天才 於 2019-5-28 12:10 PM 發表

預咗有人會拎極端例子講,依家講緊一般女性,平凡嘅上班族呀。依家講緊樣貌平凡嘅女人做ptgf都一定會有市場,好易搵錢嘅時候,依然有道德枷鎖、錫身嘅女性就變相生活就難得多。其實肯放個身出去做,賺幾十萬返黎容乜易,識諗嘅拎去做投資或者做生意。過好生活嘅機會已經大好多。

btw 唔該打返繁體,呢到係香港 ...
邊個字唔係繁體? 你電腦有問題?

幾十萬有鬼用咩,搵個好男友好老公好過啦,今時今日私樓單位過千萬的超過 廿萬間, 搵個至少中産男友不難吧!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 床上花色天才 於 2019-5-28 11:04 AM 發表

反之錫身嘅女人就唔會接受到呢種方法,亦唔願意拋開個身去吊金龜,對感情亦好專一,唔會將錢放第一。呢種價值觀之下想有好啲嘅生活就比較難,只能夠好努力咁工作賺錢,或者生活拮据。 ...
p咩tgf丫。。。咁貴。。。

北姑樣靚身材正先至講緊幾舊水。。。 港女緊係冇行啦

引用:

各人有各人價值觀 何必比較呢

投錯胎,係難生活嫁啦.
叫PTGF容易,搵一手做人世難.

富而無驕易,貧而無怨難
叫G大把靚女啦,駛撚PTGF,ON9
又要做G又要扮高竇吊高黎賣,ON9

引用:

你呢思維叫做:嫖客眼中每個女人都係雞
你唔好叫咁多雞啦!叫得雞多都會生活拮据咖

乜依家仲有仆街姑爺仔嘅?

回覆 引用 TOP

咁如果有性病跟一世條數又點計先

引用:
原帖由 床上花色天才 於 2019-5-28 12:25 PM 發表

咁都睇唔到証明你真係大陸落黎
sorry我唔想同大陸9兼思維狹窄嘅人講嘢
講,聽邊個係殘體字?我睇唔到。

引用:
原帖由 七個小臂彎 於 2019-5-29 11:52 AM 發表

講,聽邊個係殘體字?我睇唔到。
痴線個線咪係囉,香討原來充斥住大陸9同文盲
睇唔到唔好出黎柒唔該

引用:
原帖由 高大肥肥菠菜 於 2019-5-29 09:48 AM 發表

咁如果有性病跟一世條數又點計先
呢點自己可以控制ge

47 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。