• 瀏覽: 5,726
  • 回覆: 29
嚴格來講我對佢未到愛的地步,係有好感!佢估計三十零歲度,矮矮地五呎度,樣好清秀白淨,笑容甜美,聲線柔和悅耳,人都幾和善,身材就比較單薄吾係豐滿型,點睇都唔似有個約3歲兒子,反而似個少女,成日見到佢同老公兒子咁一家三口好溫馨,見到佢抱住個兒子充滿母愛,我內心真係幾羨慕佢老公🤩🤩🤩佢2夫婦都有返工,睇落去應該都係受過高等教育果D人,佢老公人幾nice,會主動同我打招呼。

熱賣及精選
你做看更?咁樣𥄫人兩公婆,遲早俾人投訴連份萬幾蚊工都無埋

幻想又何妨。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2019-5-27 02:11 AM 發表

嚴格來講我對佢未到愛的地步,係有好感!佢估計三十零歲度,矮矮地五呎度,樣好清秀白淨,笑容甜美,聲線柔和悅耳,人都幾和善,身材就比較單薄吾係豐滿型,點睇都唔似有個約3歲兒子,反而似個少女,成日見到佢同老公兒子咁一家三口好溫馨,見到佢抱住個兒子充滿母愛,我內心真係幾羨慕佢老公🤩🤩🤩佢2夫婦都有返工,睇落去應該都係受過高等教育果D人,佢老公人幾nice,會主動同我打招呼。 ...
你似乎冧佢老公多啲,你係時候轉

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-5-27 02:55 AM 發表

你做看更?咁樣𥄫人兩公婆,遲早俾人投訴連份萬幾蚊工都無埋
噉都俾你睇穿。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2019-5-27 02:11 AM 發表

嚴格來講我對佢未到愛的地步,係有好感!佢估計三十零歲度,矮矮地五呎度,樣好清秀白淨,笑容甜美,聲線柔和悅耳,人都幾和善,身材就比較單薄吾係豐滿型,點睇都唔似有個約3歲兒子,反而似個少女,成日見到佢同老公兒子咁一家三口好溫馨,見到佢抱住個兒子充滿母愛,我內心真係幾羨慕佢老公🤩🤩🤩佢2夫婦都有返工,睇落去應該都係受過高等教育果D人,佢老公人幾nice,會主動同我打招呼。 ...
基不可失gogogo?

回覆 引用 TOP

基路難行

回覆 引用 TOP

人妻正呀

回覆 引用 TOP

寫咁多字做乜 淫棍就淫棍啦 

回覆 引用 TOP

引用:

你有沒有接受文化教育🤔

天道酬勤

回覆 引用 TOP

性幻想!

回覆 引用 TOP

引用:

食藥啦,
過左鍾啦

回覆 引用 TOP

囝仔想話……我DLLM呀想搞我老母

回覆 引用 TOP

夠膽咩直接同佢講想屌佢個西喎

回覆 引用 TOP

引用:

叫g吧

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]