• 瀏覽: 12,930
  • 回覆: 133
  • 追帖: 2
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:40 PM 關閉
好大個先開始拍第一次拖,好努力咁學習點同另一半相處;同男友剛過一年,發現呢年黎對方對自己唔多在乎,開始心死,自問唔係港女,都好野都會從對方思想出發;

不過咁樣既關係好難長久,雖然自己年紀大,但勉強一齊,之後可能更唔開心

熱賣及精選
英明的決定今次當一個經驗單完好快又遇上的

引用:
原帖由 儍廢物 於 2019-5-26 03:43 PM 發表

英明的決定今次當一個經驗單完好快又遇上的
希望啦
不過都對愛情都有啲被嚇怕

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-5-26 03:54 PM 發表

謝謝你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級可愛的美媚 於 2019-5-26 03:26 PM 發表

好大個先開始拍第一次拖,好努力咁學習點同另一半相處;同男友剛過一年,發現呢年黎對方對自己唔多在乎,開始心死,自問唔係港女,都好野都會從對方思想出發;

不過咁樣既關係好難長久,雖然自己年紀大,但勉強一齊,之後可能更唔開心 ...
對方點唔在乎你?
咁樓主呢,你都唔太在乎佢嗎

引用:
原帖由 FacetheTruth 於 2019-5-26 04:14 PM 發表

對方點唔在乎你?
咁樓主呢,你都唔太在乎佢嗎
另我諗起呢首歌
https://youtu.be/wTM72MP50_4

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級可愛的美媚 於 2019-5-26 03:48 PM 發表

希望啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級可愛的美媚 於 2019-5-26 03:48 PM 發表

希望啦
超級可愛的美媚 就算失去了,只會有更好的等緊你吧!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級可愛的美媚 於 2019-5-26 03:26 PM 發表

不過咁樣既關係好難長久,雖然自己年紀大,但勉強一齊,之後可能更唔開心 ...
要開放

回覆 引用 TOP

引用:

如果拍拖唔開心,拍黎做乜?要為拍拖而拍拖,自己攞苦黎辛,無人可憐!

回覆 引用 TOP

要求多多

回覆 引用 TOP

引用:

分手好過離婚

引用:

感情既野慢慢嚟唔急得,如果想要解渴就PM大家,肯定有義士

回覆 引用 TOP

容易放棄,是当今常病,
理所当然,是自我中心的常态!

我会遇上更好,是剩女的名句.
師姐既然开post, 说些事例被我等花生友评下。◕‿◕。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]