註冊 登入

.......

....... E-mail 此主題給朋友

.....

熱賣及精選
引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-5-22 11:29 PM 發表

男24歲,身高173CM,樣請睇icon,有層700尺公屋自住物業(買左),職業application developer,月入2萬四。夢想係30歲前創業成立自己既公司,依家努力緊。
老處男一個冇任何拍拖經驗,性格比較悶既IT宅男,平時鍾意唱歌彈鋼琴彈結他玩魔術,有做開運動。想搵一個簡簡單單既女仔,陪我行街,睇戲,食飯,唱K,踩單車,周圍去下,打桌球,打羽毛球,去旅行,就係咁簡單。岩時間可以日日接 ...

引用:
原帖由 3個小豬豬 於 2019-5-22 11:39 PM 發表

你永遠都你第一個

回覆 引用 TOP

十八年後又一條好漢

差少少睇錯....大時大節送花牌......

你畀我嘅感覺係窮到只有錢, 唔怪之得你仍然係一隻單身狗, 說出一大咋都只係用利益想玩到愛情, 睇完你說而跟你的女人, 送都唔會要, 小朋友你係咪溝女有問題呀檢討一下啦

引用:
原帖由 marco747hk 於 2019-5-23 02:20 AM 發表

你畀我嘅感覺係窮到只有錢, 唔怪之得你仍然係一隻單身狗, 說出一大咋都只係用利益想玩到愛情, 睇完你說而跟你的女人, 送都唔會要, 小朋友你係咪溝女有問題呀檢討一下啦 ...
我冇錢好窮,邊到有話利益?

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-5-22 11:29 PM 發表

男24歲,身高173CM,樣請睇icon,有層700尺公屋自住物業(買左),職業application developer,月入2萬四。夢想係30歲前創業成立自己既公司,依家努力緊。
老處男一個冇任何拍拖經驗,性格比較悶既IT宅男,平時鍾意唱歌彈鋼琴彈結他玩魔術,有做開運動。想搵一個簡簡單單既女仔,陪我行街,睇戲,食飯,唱K,踩單車,周圍去下,打桌球,打羽毛球,去旅行,就係咁簡單。岩時間可以日日接 ...
心態不正確

引用:

不如大家出來玩運動,游水?

回覆 引用 TOP

引用:

我有包蝦條,叔叔要唔要

回覆 引用 TOP

引用:

重點是公屋環境太差,你賣左佢換間私樓,寧願細D,起碼給人感覺上等D。

引用:
原帖由 箍麻 於 2019-5-23 06:21 AM 發表

心態不正確
比阿華見到有人咁寫實狠批

好耐唔見佢留言

引用:
原帖由 Berlinetta 於 2019-5-23 06:32 AM 發表

比阿華見到有人咁寫實狠批

好耐唔見佢留言
做乜無啦啦講起佢
佢好似去咗玩其他版

引用:
原帖由 古理梧島 於 2019-5-23 12:33 AM 發表

差少少睇錯....大時大節送花牌......
笑咗係白定紅

回覆 引用 TOP

樓主加油,祝你早日脫單成功!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。