• 瀏覽: 13,969
  • 回覆: 90
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 queen1668 於 2019-5-23 11:30 AM 發表

深水埗福華街201号地下新法中醫,tel:23617288,她是女中醫來的,希望幫到妳,記住千祈千祈要放輕鬆是秘訣!
多謝🙏🏻

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 queen1668 於 2019-5-23 11:30 AM 發表

深水埗福華街201号地下新法中醫,tel:23617288,她是女中醫來的,希望幫到妳,記住千祈千祈要放輕鬆是秘訣!
唔知要睇幾多錢左右先成功生bb?

回覆 引用 TOP

見tvb都市閒情的嘉賓
中醫介紹嘅
話可以幫生bb

回覆 引用 TOP

真心多謝你地🙏🏻🙏🏻
我極少上討論區的,因為今次太無助、太徬徨,而上討論區最大的好處,就係唔使怕羞,可以將自己最軟弱嘅一面表露出嚟⋯⋯bb無左喇⋯我喊左一晚,好多謝你哋嘅回覆陪我一齊渡過,此刻我身心都好難受,個肚痛左成晚,我未試過,痛到標冷汗,醫生話唔好食止痛藥住,我只可以忍⋯⋯不過你地可以放心,其實我唔係一個軟弱嘅人,我知自己好快就冇事,醫生話我今日可以出院喇,可以返屋企休息
有時⋯做女人都幾慘,bb無左,肉體上仍要受苦,雖然醫生開咗一個禮拜假俾我休息,我亦知道休息好緊要,但公司人手唔夠,兩位老闆又係男人,真係好難令佢地理解

引用:
原帖由 Poonpoonkit 於 2019-5-23 12:55 PM 發表

真心多謝你地🙏🏻🙏🏻
我極少上討論區的,因為今次太無助、太徬徨,而上討論區最大的好處,就係唔使怕羞,可以將自己最軟弱嘅一面表露出嚟⋯⋯bb無左喇⋯我喊左一晚,好多謝你哋嘅回覆陪我一齊渡過,此刻我身心都好難受,個肚痛左成晚,我未試過,痛到標冷汗,醫生話唔好食止痛藥住,我只可以忍⋯⋯不過你地可以放心,其實我唔係一個軟弱嘅人,我知自己好快就冇事,醫生話我今日可以出院喇,可以返屋企休息
有時⋯做女人都幾慘 ...
養好身體,BB一定會再黎

回覆 引用 TOP

只可以安慰你, 如果佢唔能夠健康咁出世, 只能夠話佢本身唔係一個健康既胚胎, 勉強保住生出黎佢可能都有好多問題~

好好保重, 聽醫生吩咐, 好好調理身體, 你仲後生, 仲有好多機會~

唔開心想喊就喊啦, 喊左出黎會舒服D, 係會好難受, 但你要振作呀~

回覆 引用 TOP

身體緊要

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Poonpoonkit 於 2019-5-23 12:55 PM 發表

真心多謝你地🙏🏻🙏🏻
加油,好好調理身體最重要.公司的野放埋一邊啦,公司D野永遠都不會做得完. 加油!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Poonpoonkit 於 2019-5-22 03:49 PM 發表

結婚剛一年,我已經36歲了,同老公在結婚前3-4個月已經努力做人,今個月頭自行驗到有左,你地知道我有幾興𡚒嗎?可惜⋯一個星期後某一晚,我個肚特然扯住痛,痛到我講唔到野,第二朝就有血C,我即刻去婦產科診所,但由於周數太短,根本咩都睇唔到,醫生只叫我臥牀,開左d安胎藥俾我,再驗血check hcg指數,8/5指數29x,10/5指數59x,醫生話指數正常,我臥牀一星期,自己再睇中醫安胎,雖然持續有少少 ...
36歲先黎生仔???明知高齡產婦,卻偏偏

我半年內又有番,但唔記得咗睇咗幾次,只記得唔多嘅,但要比恆心調理,其實醫生嘅野係人夾年嘅😉

回覆 引用 TOP

b仔轉頭就返黎啦
記得拜天后娘娘
觀音娘娘

回覆 引用 TOP

引用:

真心多謝你地🙏🏻🙏🏻
我同你一樣 前幾個星期小產 個胎7周 好明白你心情
不過唔好放棄 最緊要自己身體 慢慢調理下
會再有機會 唔好擔心工作 要休息夠 做小月
有時男人仲會體諒多d 加油💪

回覆 引用 TOP

樓主要加油,堅強d

回覆 引用 TOP

加油 好好調理下身體先 可以試下做IVF 再接再厲

回覆 引用 TOP

一切順其自然,加油,要堅強啲⋯

回覆 引用 TOP