(長文)拍過兩次拖,先發現原來呢種女仔先至適合做老婆

(長文)拍過兩次拖,先發現原來呢種女仔先至適合做老婆 E-mail 此主題給朋友

曾經同一個好平凡既女仔拍拖4年,有諗過同佢結婚,佢吾算好靚,但有時打扮起上黎都幾靚,當初吾覺得佢好好,係有時有啲小脾氣(但都係因為我激嬲佢)。去到後尾,我遇見左一個女仔,佢好靚,真係好靚,同佢傾計好舒服,久而久之,我發現我鍾意左佢,變左對果陣時既女朋友冷淡左,佢亦都知我鍾意左第二個,所以分左手。咁我就緊係追個女神啦,可能每個女仔都享受比人追啦,約左佢幾次先肯出黎,第一眼覺得佢乖乖女,好靚女,好斯文;之後隔左陣我地就一齊左,初頭都無咩野,過左一個月之後真性情就出曬黎,食親都貴野,又要我買貴野,佢生日我無安排到高級餐廳剩係普通食下放題佢都有說話比我聽,出親街每次要等佢半個鐘至一粒鐘,佢話因為要化妝;我病左吾想出街佢發我脾氣;可能因為佢太靚啦,佢身邊有好多所謂「契哥」,我同佢講吾鐘意,佢答我係朋友。
可能有比較啦,果陣因為新鮮感放棄左當時既女朋友,果陣剩係覺得佢好煩,完全吾知佢既好。佢平時係會發脾氣,咁作為一個男人,應該話每個女仔總會有啲小脾氣,但之後我氹返佢,吾洗一日佢已經無野返返黎我身邊,但女神發親脾氣,都要我追十條街,要送曬花先至肯原諒我;佢平時出去食野,都係食好平果啲,慶祝另計啦(最貴都係食放題),但女神平時要食靚野,姐係cafe要個人同個食物打卡果啲,慶祝要食自助餐,基本上用係女神身上既消費仲多過我自己,可能之前果個每個月剩係用我1000蚊內(應該無咁多添呀,因為我地成日食譚仔呢啲平食),但計過女神身上,應該超過三千🤦🏻‍♂️買禮物比之前果個,佢會話「咁貴吾好買啦」,女神就⋯⋯大家明啦🤦🏻‍♂️分開左吾夠兩日,就已經同其他男仔出街,到底我係咪兵仔。
其實真係好後悔,後悔放棄左一個有情有義既女仔後悔親手推佢比其他男仔。
勸大家簡女朋友可以簡女神,因為可以曬下命;但而家年紀大左,會諗下將來,至發現女神呢種港女完全吾適合做老婆,玩下就可以。
唉,我呻完喇⋯⋯⋯⋯希望大家幸福快樂。

熱賣及精選
引用:
原帖由 brianchowchow 於 2019-5-22 11:55 發表

曾經同一個好平凡既女仔拍拖4年,有諗過同佢結婚,佢吾算好靚,但有時打扮起上黎都幾靚,當初吾覺得佢好好,因為佢有時脾氣都幾臭。去到後尾,我遇見左一個女仔,佢好靚,真係好靚,同佢傾計好舒服,久而久之,我發現我鍾意左佢,變左對果陣時既女朋友冷淡左,佢亦都知我鍾意左第二個,所以分左手。咁我就緊係追個女神啦,可能每個女仔都享受比人追啦,約左佢幾次先肯出黎,第一眼覺得佢乖乖女,好靚女,好斯文;之後隔左陣我地就 ...
咁食咗女神未先?...

清醒返就好了

從來沒有的
我們是不會去懷念
已經出現的
卻不是一下子叫人忘記

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 brianchowchow 於 2019-5-22 11:55 AM 發表

曾經同一個好平凡既女仔拍拖4年,有諗過同佢結婚,佢吾算好靚,但有時打扮起上黎都幾靚,當初吾覺得佢好好,因為佢有時脾氣都幾臭。去到後尾,我遇見左一個女仔,佢好靚,真係好靚,同佢傾計好舒服,久而久之,我發現我鍾意左佢,變左對果陣時既女朋友冷淡左,佢亦都知我鍾意左第二個,所以分左手。咁我就緊係追個女神啦,可能每個女仔都享受比人追啦,約左佢幾次先肯出黎,第一眼覺得佢乖乖女,好靚女,好斯文;之後隔左陣我地就 ...
後悔有咩用?有比較先覺得以前人地對你點好,怪自己無珍惜。
有機會重新追返人,追得返就唔好再放手啦記住要捉實

乜嘢人 可以娶黎做老婆, 就係你冇錢 都肯同你一齊, 呢啲先係真心真意。

又一條死基佬

未食女神就係兵 ,
惟有自瀆嚟射精

引用:
原帖由 brianchowchow 於 2019-5-22 11:55 AM 發表

最重要係可以中出女神

回覆 引用 TOP

引用:

3000係小數目,問題不在女神度。

女神呢啲野同神女一樣,可遠觀、可褻玩,但不宜私有化

愛國就應該對國家施政坦言直鍊,鞭策政府向前。苛愚奉承只會令國家墮落滅亡。
貪污、獨裁、濫權是歷代中國國亡之禍根。要斬盡殺絕國家才會豐盛富強。

回覆 引用 TOP

第一個女朋友知道你喜歡第二個後。主動分手?

回覆 引用 TOP

咪傻啦!只係得唔到就永遠係最好,男人就係咁。

回覆 引用 TOP

引用:

點解一定要娶老婆,係咪一定要有老婆?

回覆 引用 TOP

似做兵多,她遇到一個條件比你好,一定飛你。
你試吓佢,話工作忙,會少時間陪她,睇咩反應?

引用:

娶妻求淑女,無需要女神。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。