誰說我這年紀不能放縱的👱

誰說我這年紀不能放縱的👱 E-mail 此主題給朋友

來一次的放縱!
經過了乏善可陳的苦悶生活,難得仍有男人誘餌,真情又好假意又好,貪玩的我又會配合一下,肉體上的快樂讓我重拾樂趣,感情上的滿足也讓我重拾精彩💖
這樣的放縱,怎看?
一個接力另一個,然後又再一起來

熱賣及精選
嘩, 好似我以前個同事. 你係咪就係佢啫?

引用:
原帖由 媽媽may 於 2019-5-19 02:44 PM 發表

不要問我年紀多大,只能描述是熟女吧!
經過了乏善可陳的苦悶生活,難得仍有男人誘餌,真情又好假意又好,貪玩的我又會配合一下,肉體上的快樂讓我重拾樂趣,感情上的滿足也讓我重拾精彩💖 ...
可以找我,😂pm

回覆 引用 TOP

已閱
又一分

窮到冇錢買Leica..........

回覆 引用 TOP

你有波有囉,大把狗公流曬囗水排隊吊你,不過成為師奶公敵。

引用:
原帖由 georgelee 於 2019-5-19 07:48 PM 發表

你有波有囉,大把狗公流曬囗水排隊吊你,不過成為師奶公敵。
我不要做公敵

引用:
原帖由 BBPURPLE2000 於 2019-5-19 04:22 PM 發表

嘩, 好似我以前個同事. 你係咪就係佢啫?
唔係呀!
不過我要多謝魚丈當了介紹人

引用:
原帖由 媽媽may 於 2019-5-19 09:26 PM 發表

唔係呀!
不過我要多謝魚丈當了介紹人
呢區安全好多!不用被人攻擊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 媽媽may 於 2019-5-19 09:24 PM 發表

我不要做公敵
但我當然是有波有籮

成日講年紀、成為了自己的枷鎖,️態不是更重要嗎? 有選擇自由權又為何不試下調整改變呢!哈哈!人言可畏,但我從來覺得人唔係全部部為別人而活!自由就好!

尊重為基本,自由是選擇,
本性即靈性,一切皆是縁。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 媽媽may 於 2019-5-19 09:24 PM 發表

我不要做公敵
總之玩環玩,吾好破壞人哋家庭幸福,有老婆仔女就吾好搞人,好無陰質架,我見過有個舊女同事吾抵得佢ex娶咗第二個女仔做老婆,去搞鳩人老婆。

引用:
原帖由 媽媽may 於 2019-5-19 02:44 PM 發表

不要問我年紀多大,只能描述是熟女吧!
經過了乏善可陳的苦悶生活,難得仍有男人誘餌,真情又好假意又好,貪玩的我又會配合一下,肉體上的快樂讓我重拾樂趣,感情上的滿足也讓我重拾精彩💖 ...
你肯拋個身出黎, 無話唔可以既

引用:
原帖由 ame3738 於 2019-5-19 11:30 PM 發表

你肯拋個身出黎, 無話唔可以既
LOL 拋個身出黎 .. SO damn Agree.~

尊重為基本,自由是選擇,
本性即靈性,一切皆是縁。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 georgelee 於 2019-5-19 22:02 發表

總之玩環玩,吾好破壞人哋家庭幸福,有老婆仔女就吾好搞人,好無陰質架,我見過有個舊女同事吾抵得佢ex娶咗第二個女仔做老婆,去搞鳩人老婆。
你鑊鑊都沈船關人鬼事咩
而家連船都冇得你上,真係陰公豬咯🤣
上次一講檢討就笠水,睇黎真係篤中你死穴😏😏😏😏😏

TO樓主:版主一睇到應該會做野,有咩都係inbox講

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 媽媽may 於 2019-5-19 09:28 PM 發表

但我當然是有波有籮
我都知妳有波有籮。

回覆 引用 TOP

22 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。