• 瀏覽: 14,099
  • 回覆: 109
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:35 PM 關閉
引用:
原帖由 連續泛黃的腰部 於 2019-5-19 06:39 PM 發表

你可能太不懂女性諗乜,全世界女人都係—樣,不如你出外揾吓啦,我建議你或者識外國人,或者係會輕鬆D,香港地壓力太大的因素,亦令到人的思想也偏激。 ...
香港女人是東西方的文化有着數那邊都要! 別跟西方女人比較!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2019-5-19 11:40 AM 發表

女人黃金時間係30歲以下。過了34歲已經冇必要再揾老公了,揾來做乜呢!信我!
你係咪俾個30+剩女拒絕左?

回覆 引用 TOP

其實意思係香港人思想觀念比外國人落後太多

引用:
原帖由 Justinsa 於 2019-5-19 06:32 PM 發表

我係話你自欺欺人,唔係話西方女性自欺欺人
就係話香港仲未達到西方果套男女平等!  因為你地港女想得一想二,什至得一想四
既要傳統對女性有著數既文化,又想要西方女性權益 ...
你可能思想比較偏激,對所看到的事情存在着負面的想法.假如想法正面-點,樂觀-點,結局就會不-樣了。

樓上話齋。。。鬼婆好難講。。。你睇荷里活果班。。。幾廿歲人都可以繼續結婚/離婚 好多次當食生菜。。。好正常的

但係港女過30已經要劈價促銷,過40已經絕望了!!!始終香港哋文化唔同,一望落去唔嫩口就係唔嫩口。。。 班北姑樣靚身材正都只係幾舊水一Q! 好難對非嫩口嘅港女有興趣的!

引用:
原帖由 連續泛黃的腰部 於 2019-5-20 12:47 AM 發表

其實意思係香港人思想觀念比外國人落後太多
香港人思維唔係落後, 係太精, 我同外國女仔出街食野, 雖然我一定會比晒, 但對方一定堅持自已比, 最終非常感謝你比錢, 香港女仔就算朋友關係都好似應份咁, 邊度邊有着數就跟邊邊。

引用:
原帖由 peterpeterbbc 於 2019-5-20 01:40 AM 發表

香港人思維唔係落後, 係太精, 我同外國女仔出街食野, 雖然我一定會比晒, 但對方一定堅持自已比, 最終非常感謝你比錢, 香港女仔就算朋友關係都好似應份咁, 邊度邊有着數就跟邊邊。 ...
太抬舉,香港人唔係精,係賤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續泛黃的腰部 於 2019-5-19 05:57 PM 發表

你才有病呢!思想太狹窄,活在自己框里長大,有機會應該出外見識,增廣見聞!
不如咁講。。。

你冇錯,樓主亦冇錯。。。

只不過你講緊嘅係西方國嘅民情。。。 樓主講緊嘅其實係香港地嘅民情

他朝一日人類移居火星,當地又會有另一套民情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續泛黃的腰部 於 2019-5-20 12:59 AM 發表

你可能思想比較偏激,對所看到的事情存在着負面的想法.假如想法正面-點,樂觀-點,結局就會不-樣了。
港女唔好拎西方思想文化黎比較! 因為港女自己都做唔到,無資格要求別人
你少黎呢套

回覆 引用 TOP

港女好多都睇唔起打工仔,
好多都向錢看,
男人好怕乜都講錢乜都比較.
所以只有少數好女人得到幸福.

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2019-5-19 11:40 AM 發表

女人黃金時間係30歲以下。過了34歲已經冇必要再揾老公了,揾來做乜呢!信我!
其實你䛊的港女同你的經濟能力比較如何?

啱啱先有件38歲遇個離左婚嘅,點知俾人影床照都唔知,其實無男人都唔洗死嘅

咁無信心?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blue1995 於 2019-5-19 01:48 PM 發表

信你?你邊位呀
咪又係40-45歲西西囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]