• 瀏覽: 13,172
  • 回覆: 109
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:35 PM 關閉
引用:
原帖由 Justinsa 於 2019-5-19 01:45 PM 發表

無計!  因為港女太懂計算,人地亦都無可能咁ON9
而且香港仲未做到西方先進國家果套男女平等!  
事實到左咁上下年紀係唔會因為自己自信自豪而變得更美,只不過係自欺欺人既行為 ...
屌  係要將你自己嘅思想  套落人哋身上  你自己係咁   隨便

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 peterpeterbbc 於 2019-5-21 08:20 PM 發表

關人權咩事! 你呢種明顯中西方毒太深, 咩都覺得西方好
事實是米國不好而中國人要去,無錢的偷渡,有錢的移民,連高官子女也要去,全世界都要去,你不是嗎。

無乜人上黎依個post既.我都唔想做on dog 啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續泛黃的腰部 於 2019-5-21 10:19 PM 發表

事實是米國不好而中國人要去,無錢的偷渡,有錢的移民,連高官子女也要去,全世界都要去,你不是嗎。
2100 萬中國人在美國, 大陪份是福州人, 以前多數偷渡, 福建這個是移民偷渡黑點! 2100 萬人佔13 憶百份多少? 其中一部分是以前賣豬仔過來的, 你說高官移民過來, 有部分過來洗黑錢的, 有部分是讀書, 你地就話佢地已經是公民, 其實只是學生簽證! 因為我以前在佛州大學付近做生意, 認識很多這些學生, 大部分只是一般學生簽證, 還有高官子弟, 入美國藉時候, 官員都跟我們說, 所有同共產和納粹有關係的家人都不能入藉, 不過他們可能有其他方法,

回覆 引用 TOP

屌,明顯樓主是一個垃圾媾不到女的可憐蟲,又恨又妒忌

回覆 引用 TOP

有啲女士40之後先至開始散發出成熟的味道😘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續泛黃的腰部 於 2019-5-19 01:10 PM 發表

現在是什麼時代!重一味計算年齡咁老土的,在西方先進國家,有好多女性都等待自己快年長,到了40,50~60歲,重會感到自己更美,更自信和自豪。
女人結婚生子肯定唔靚,除非做少奶奶

回覆 引用 TOP

女人過30歲已好難找條件好的男人,何況34🤭🤭

更自信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-20 01:40 AM 發表

樓上話齋。。。鬼婆好難講。。。你睇荷里活果班。。。幾廿歲人都可以繼續結婚/離婚 好多次當食生菜。。。好正常的

但係港女過30已經要劈價促銷,過40已經絕望了!!!始終香港哋文化唔同,一望落去唔嫩口就係唔嫩口。。。 班北姑樣靚身材正都只係幾舊水一Q! 好難對非嫩口嘅港女有興趣的! ...
你既然話北姑樣靚身材正,人家北佬都高大上又帥氣,又溫柔體貼,

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-20 01:40 AM 發表

樓上話齋。。。鬼婆好難講。。。你睇荷里活果班。。。幾廿歲人都可以繼續結婚/離婚 好多次當食生菜。。。好正常的

但係港女過30已經要劈價促銷,過40已經絕望了!!!始終香港哋文化唔同,一望落去唔嫩口就係唔嫩口。。。 班北姑樣靚身材正都只係幾舊水一Q! 好難對非嫩口嘅港女有興趣的! ...
有錢女人都好難對非嫩口de港男有性趣加興趣

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-5-20 11:32 AM 發表

你都唔好曬精神了!
幾十歲人想溝廿歲!
認同只怕嗰位人兄有心無力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crystal269 於 2019-7-15 01:28 PM 發表

你既然話北姑樣靚身材正,人家北佬都高大上又帥氣,又溫柔體貼,
依家北佬已經係,粗曠之中帶帥氣!所以北妹難求~

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-7-15 01:43 PM 發表

北妹有經濟能力都搵翻自己同聲同氣北佬,仲洗乜搵個年過半百de港男啊,除非太有錢那位人兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-7-15 01:43 PM 發表

港女更難求

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]