• 瀏覽: 1,795
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1

異地戀極難處理,多數都唔長久,當然,你既情況好明顯係對佢唔夠信任,咁基本上已經唔關係咪異地戀問題

引用:
原帖由 南非王子 於 2019-5-18 12:36 AM 發表

異地戀極難處理,多數都唔長久,當然,你既情況好明顯係對佢唔夠信任,咁基本上已經唔關係咪異地戀問題
因為我可能太過緊張,有時候會有的不信仼,但我有同佢講過,佢講我就信,但一次兩次都係照問

引用:
原帖由 南非王子 於 2019-5-18 12:36 AM 發表

我有掉反轉頭諗,如果佢有第二個,冇可能我每次黎又或者我偷偷地接佢收工,佢都每一次陪到我,會吾會係我對佢吾夠信仼?

引用:
原帖由 迷你烽 於 2019-5-18 12:38 AM 發表

因為我可能太過緊張,有時候會有的不信仼,但我有同佢講過,佢講我就信,但一次兩次都係照問
問得多,就會覺得你煩,唔好問咁多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 迷你烽 於 2019-5-18 12:39 AM 發表

我有掉反轉頭諗,如果佢有第二個,冇可能我每次黎又或者我偷偷地接佢收工,佢都每一次陪到我,會吾會係我對佢吾夠信仼?
上得山多終遇虎,如果佢要偷,你總有日會知道,但重點係你夠竟有幾信佢

引用:
原帖由 南非王子 於 2019-5-18 01:06 AM 發表

上得山多終遇虎,如果佢要偷,你總有日會知道,但重點係你夠竟有幾信佢

即係點?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 南非王子 於 2019-5-18 01:06 AM 發表

只要佢親口同我講,我咩都會信

回覆 引用 TOP

引用:

我應該點拆?

引用:
原帖由 迷你烽 於 2019-5-18 12:29 AM 發表

我21佢25
我係香港,佢係國內
感情既野我地只係求個信字
我周不時我都去搵佢,坐2hr車到
我地從來冇check過大家手機
佢生活圈子好多朋友同學男男女女
但我冇乜幾個女仔朋友,因為我身邊多數蒲妹
有時我會見到佢sd相俾人睇
但當我問佢sd俾邊個睇,佢會話我點解咁多猜疑,會發我脾氣,可能我經常會問佢邊個搵佢邊個搵佢
係咪我吾夠成熟?姊弟戀應該繼續定放棄?
請各位幫助下細佬 ...
得嗰21歲,可以有幾成熟…!?

引用:
原帖由 迷你烽 於 2019-5-18 01:09 AM 發表

我應該點拆?
幫你拆得到今次,下次你又可以點呢?

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-5-18 01:32 AM 發表

得嗰21歲,可以有幾成熟…!?
但有人這25歲既女仔已經好成熟,感覺越來越追吾上佢地步伐

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-5-18 01:33 AM 發表

幫你拆得到今次,下次你又可以點呢?
問題此終要解決,隔過夜好似冇乜意思

引用:
原帖由 迷你烽 於 2019-5-18 01:33 AM 發表

但有人這25歲既女仔已經好成熟,感覺越來越追吾上佢地步伐
問題唔係佢有幾成熟呀大佬…

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-5-18 01:35 AM 發表

問題唔係佢有幾成熟呀大佬…
問題係?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]