[其他] 遇見奇怪男人

引用:
原帖由 zzz722 於 2019-5-17 04:47 PM 發表

條仔一定係食家, 扮曬情深又受情傷去揾目標
情傷?我就真係情傷吖

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 zzz722 於 2019-5-17 11:38 AM 發表

遇見奇怪男人

女性朋友Y 剛認識男士Q 並 交換電話, 一開始男士Q 不斷主動講話自己專一, 會對女朋友好好. 猛SELL自己, 好想搵一個對感情認真的女友, 由朝到晚不停同女性朋友Y 傾計

傾左幾日後, 男士Q 問女性朋友Y, 幾多歲, 拍過幾多次拖
女性朋友Y 以剛相識, 不熟稔, 表示不想回答

男士Q 就沒有再跟女性朋友Y 傾計. 斷來往
到底係咩事呢?可以俾一下意見嗎 ...
下句問系咪處

回覆 引用 TOP

已完

回覆 引用 TOP

三分鐘熱度

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zzz722 於 2019-5-17 02:56 PM 發表

咪玩啦,呢個年代仲想要處女
有架其實,少姐不過

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zzz722 於 2019-5-17 11:38 AM 發表

遇見奇怪男人

女性朋友Y 剛認識男士Q 並 交換電話, 一開始男士Q 不斷主動講話自己專一, 會對女朋友好好. 猛SELL自己, 好想搵一個對感情認真的女友, 由朝到晚不停同女性朋友Y 傾計

傾左幾日後, 男士Q 問女性朋友Y, 幾多歲, 拍過幾多次拖
女性朋友Y 以剛相識, 不熟稔, 表示不想回答

男士Q 就沒有再跟女性朋友Y 傾計. 斷來往
到底係咩事呢?可以俾一下意見嗎 ...
因為 男人黎講當始為 閒話家常
你就懶神秘 咁基本既問題 都唔答
男人會應為麻乜煩 懶高逗

引用:
原帖由 脫褲濟貧' 於 2019-5-18 04:41 PM 發表

因為 男人黎講當始為 閒話家常
你就懶神秘 咁基本既問題 都唔答
男人會應為麻乜煩 懶高逗
剛認識咋,男人都唔鐘意女人好似查家宅甘問啦,坐住邊區做咩工作都唔比得人知

一街刀係女,吾應机就next , 百貨百客

回覆 引用 TOP

吊起尼賣刀要有自知之明,面係人比

回覆 引用 TOP

我都就快46歲!講真話仲唔走頭咩!講大話呃人被識穿仲衰!
話自己冇戀愛經驗仲衰!人家一定覺得我好有問題,一係覺得我擇偶要求太高

回覆 引用 TOP

即刻現形啦~👍🏼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-5-17 11:41 AM 發表

呢區都見過唔少呢種人了,
扮哂情聖想呃蝦條而已,
然後當女方有戒心開始抗拒後,
覺得唔易呃就會露出本來面目口出惡言.

(如果你個FRD係一對一咁溝通的話,
因為無第三者睇到, 所以口出惡言果步會跳過) ...
唔似!呃蝦條係冇需要知幾歲,拍過幾次拖,只要見條蝦條仲放得入口,食得就可以,反正食完就走,你拍過幾次拖關人忍事。
我估係e十 D仔醒,唔想浪费太多時間在D性格女皇身上(不是樣貌),你十問九唔應,赖Q巴閉,冇L引,不如溝過睇二件。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站粗野的妹頭 於 2019-5-18 06:24 PM 發表

剛認識咋,男人都唔鐘意女人好似查家宅甘問啦,坐住邊區做咩工作都唔比得人知
甘應該講D咩?食飯未丫?今日痾屎未丫?痾完有冇免屎亞甘??

如果係我一定先問,小妹你下面有冇J?

回覆 引用 TOP

唔奇怪!當發現一般傻人個案處理。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。