註冊 登入

[其他] 遇見奇怪男人

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2019-5-19 07:19 AM 發表

甘應該講D咩?食飯未丫?今日痾屎未丫?痾完有冇免屎亞甘??
你冷靜d先,我係話見都未見過會唔會問你住邊,公屋定私樓。之後就話佢咩都肯做叫你養埋佢。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 lyretail1969 於 2019-5-19 07:19 AM 發表

甘應該講D咩?食飯未丫?今日痾屎未丫?痾完有冇免屎亞甘??
你可以試下咁咁識女仔

唔傾呢樣咪傾其他

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zzz722 於 2019-5-19 12:48 PM 發表

你可以試下咁咁識女仔
如果我係靓仔,條女一定係話我细心又識關心人。
如果我唔係靓仔又冇錢,一定係話我奇怪男人,變態之類,再上香討開貼唱衰。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zzz722 於 2019-5-17 11:38 AM 發表

遇見奇怪男人

女性朋友Y 剛認識男士Q 並 交換電話, 一開始男士Q 不斷主動講話自己專一, 會對女朋友好好. 猛SELL自己, 好想搵一個對感情認真的女友, 由朝到晚不停同女性朋友Y 傾計

傾左幾日後, 男士Q 問女性朋友Y, 幾多歲, 拍過幾多次拖
女性朋友Y 以剛相識, 不熟稔, 表示不想回答

男士Q 就沒有再跟女性朋友Y 傾計. 斷來往
到底係咩事呢?可以俾一下意見嗎 ...
蝦條呢樣係要雙方呃嚟呃去,有一方唔呃都冇蝦條

回覆 引用 TOP

比啲誠意啦,我都傾左成個月先约到出來食飯

回覆 引用 TOP

有第二個目標

回覆 引用 TOP

以"剛相識, 不熟稔, 表示不想回答".....咁神秘的人一係引到人好奇, 一係就比人覺得有距離, 走都唔算奇怪丫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zzz722 於 2019-5-17 11:38 AM 發表

遇見奇怪男人

女性朋友Y 剛認識男士Q 並 交換電話, 一開始男士Q 不斷主動講話自己專一, 會對女朋友好好. 猛SELL自己, 好想搵一個對感情認真的女友, 由朝到晚不停同女性朋友Y 傾計

傾左幾日後, 男士Q 問女性朋友Y, 幾多歲, 拍過幾多次拖
女性朋友Y 以剛相識, 不熟稔, 表示不想回答

男士Q 就沒有再跟女性朋友Y 傾計. 斷來往
到底係咩事呢?可以俾一下意見嗎 ...
個女仔有問題,如果對對冇意思,就唔好同人傾幾日。如果有意思,亦應坦白D。

回覆 引用 TOP

附件

4.jpg(38.01 KB)

2019-5-20 02:01 PM

13.jpg(225.62 KB)

2019-5-20 02:01 PM

唔岩傾咪走人囉

回覆 引用 TOP

56 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。