打印

[幼兒及幼稚園][小學教育][課外活動] 黃埔九號水產小奇兵有嘢玩

黃埔九號水產小奇兵有嘢玩 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
復活節假期話咁快就完啦!你哋玩得開唔開心,最緊要系有冇FUN享先?
有人說:「獨樂樂不如親子樂!」
小奇兵宣佈,我哋嘅第三激活動最後召集啦!!!

~網上報名的截止日期為2019年5月20日-下午5時正~

小奇兵亦歡迎你哋嚟現場報名同我哋一齊FUN享呢份喜悅!

日期:2019年5月18日至2019年6月2日
         (逢星期六、日、公眾假期)
職業:考古學家 / 地質學家 / 氣象學家
期間限定親子職業:
高山小茶農 / 藝術家:畫出個未來
每一職業體驗價:$80/30分鐘(只收小童)

小奇兵有嘢玩,有嘢學,有得攬住由National Geographic贊助嘅毛公仔影相,務求令小朋友玩得開心,家長放心,我哋安心!
咁難得嘅機會,你又點可以錯過呢?

請在此報名:
https://forms.gle/LkmC1eUnqp8uL9GH6

你嘅歡樂由LIKE我哋專頁開始
https://m.facebook.com/thelitttlediscoverer

請留意:成功報名者將於三天內收到確認短訊。

條款及細則:

-成功提交並不代表成功預約,以短訊確認作準。
-一旦成功通過預約,不可更改體驗日期及時段。
-請提前5-10分鐘到達,並確保在入場前已經售票處(小奇兵對面)購買遊戲券。
-小奇兵擁有修改本條款及細則之權利,怒不另行通知。如有任何爭議,小奇兵保留最終決定權。

*如有任何疑問,歡迎前往小奇兵Facebook專頁。透過發訊息功能,寫下您的問題,我們的專頁管理員會盡快聯絡您。

#兒童職業體驗 #角色扮演 #親子好去處 #假日好去處 #唔使離開香港 #有著數 #黃埔 #九號水產 #RealExpert



回覆 引用 TOP





重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。