• 瀏覽: 17,911
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1

引用:
原帖由 ash1832 於 2019-5-29 09:19 PM 發表

冇話敢唔敢嘅,好睇咪得咯!我覺得咁著都幾自信,起碼有身材先著得出街
自問除左個胸唔大,身型都算好,尤其著緊身、legging。見人地偷望都開心架,男友又鐘意我著,不過過唔到自己。著t back真好唔舒服。男友講笑不如唔著。

熱賣及精選
引用:
原帖由 A1000 於 2019-5-28 09:01 AM 發表

通常啲師奶,個 pat pat 太大,先至攞件衫遮住個 pat pat。
我係著oversize tee 或one piece。 著短裙又太細路女feel。

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-5-29 23:27 發表

我係著oversize tee 或one piece。 著短裙又太細路女feel。
可能男女嘅睇法係唔同,如果你係著裙嘅!就唔好著呢啲褲,如果你係著普通西褲或者牛仔褲,又唔使著衫噉住個 pat pat。

引用:
原帖由 A1000 於 2019-5-30 07:59 AM 發表

可能男女嘅睇法係唔同,如果你係著裙嘅!就唔好著呢啲褲,如果你係著普通西褲或者牛仔褲,又唔使著衫噉住個 pat pat。
我指襯legging好難,其他無問題。

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-5-17 01:04 發表

除左返工,平時會唔會敢著薄身legging,點先可以做到唔現底底?
其實如果怕見底,就不要穿啦
如果要加多件tee或褲裙去遮住,那就不能顯示出legging之美

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-5-30 10:24 PM 發表

我指襯legging好難,其他無問題。
襯t 恤

靚身形冇所謂,會望多幾眼
但宜家好多下身好肥既女仔著
那來既自信?

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-5-19 10:29 PM 發表

多謝各位絲打意見。   我試過著t back , 感覺怪怪地,好似無著。  男友話我身型好,著緊身褲靚,又想試下。
如果著得好睇都可以

我都好羨慕啲身型夠好,可以直接着yoga pants出街嘅人~

我覺得要揀啲質料好啲嘅yoga pants啦,太薄,會走光、現形

引用:
原帖由 ash1832 於 2019-5-29 09:19 PM 發表

冇話敢唔敢嘅,好睇咪得咯!我覺得咁著都幾自信,起碼有身材先著得出街
唔係身唔身材問題,係透底問題,九唔搭八

有d yoga pant唔會現型,要去試架

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-5-17 01:04 AM 發表

除左返工,平時會唔會敢著薄身legging,點先可以做到唔現底底?
只係試過著去做 Gym,如果著返工會加條短裙

笠三角褲係面,跳舞D人甘著😀

有D厚質地既就咁著,顯腳長得嚟又顯身材。有時會短衫配住咁著。一定唔配長衫,好師奶。

提示:支持鍵盤翻頁左 右