一句好掛住你,激嬲左個老婆 香討焦點

引用:
原帖由 msq279 於 2019-5-17 12:17 AM 發表

事緣是有一個同事因私事好耐無返工,有一日係what apps裡面講明天可以返工啦,,那我就說好掛住你呀,有咩明天回來再講吧,意思大約是這樣了,因為佢同我老婆是好姊妹,所以我就截圖給她看,諗住話比佢知佢個姊妹終於可返工了,誰知她眼中只見到那句好掛住你呀。
   天呀,我好掛住你呀,在我的世界裡這只是好普通的說話,男男女女我也經常這麼說,如果真係鍾意你個姊妹,沒人會白痴的把截圖發 ...
你結咗婚竟然會同其他女人講好掛住你,你係唔係腦進水了?

熱賣及精選
引用:
原帖由 msq279 於 2019-5-17 12:17 AM 發表

事緣是有一個同事因私事好耐無返工,有一日係what apps裡面講明天可以返工啦,,那我就說好掛住你呀,有咩明天回來再講吧,意思大約是這樣了,因為佢同我老婆是好姊妹,所以我就截圖給她看,諗住話比佢知佢個姊妹終於可返工了,誰知她眼中只見到那句好掛住你呀。
   天呀,我好掛住你呀,在我的世界裡這只是好普通的說話,男男女女我也經常這麼說,如果真係鍾意你個姊妹,沒人會白痴的把截圖發 ...
正常喎,如果你老虎一啲反應都冇,你仲卜雞啦,明冇?

They have no stake in the society which so many people had help to build. That’s why they resolve to all these violent and obstruction causing huge damage to the economy....
簡單直接講,你班曱甴係垃圾廢物。

回覆 引用 TOP

認錯係唯一的出路。

事件逆轉,你又有乜嘢感覺?

回覆 引用 TOP

好搞笑

回覆 引用 TOP

引用:

中出左幾多次

回覆 引用 TOP

太過份。居然掛住老婆既好姊妹你個心仲有老婆既

回覆 引用 TOP

女人好煩

回覆 引用 TOP

柒頭見得多,好次你咁柒仲開poat就第一個

回覆 引用 TOP

嬲好正常吖

回覆 引用 TOP

引用:

天呀,我好掛住你呀,在我的世界裡這只是好普通的說話,男男女女我也經常這麼說,如果真係鍾意你個姊妹,沒人會白痴的把截圖發給你吧,神啊請給我一 ...
三思而後行 老師冇教你咩?
點會咁失敗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pang1967 於 2019-5-17 01:32 AM 發表

神呀,應該比的智慧妳
睇埋樓主下面個留言話send錯msg.....

都真係希望神可以比啲智慧樓主,當幫下你老婆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 msq279 於 2019-5-17 02:38 AM 發表

已很虛心認錯,事件亦過了一排,最近發訊息又不小心發錯了給她姊妹,已回收了,但她姊妹有次就將這事件告訴她,她就說做咩成日send野比人,做咩要回收,發了甚麼訊息,天啊,我一日發了那麼多訊息怎知發錯了甚麼?事件又再發酵😢,神啊 ...
男人通常都藉口多多。女人從來唔會唔小心發錯信息俾姊妹男朋友/老公,甚至任何一個男人,除非佢有心。佢在乎即係佢覺得你輕浮,起佢姊妹面前令佢冇面。
無論有心定無心,你都係錯。仲要第二次犯錯,想幫你都覺得你有心咁做。

回覆 引用 TOP

問自己係咪真係無野先

回覆 引用 TOP

蠢到無朋友

回覆 引用 TOP

衰完一次仲有第二次, 咁只可以證明你好中意撩女, 你老婆勁冇安全感

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。