• 瀏覽: 37,538
  • 回覆: 220
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 msq279 於 2019-5-17 12:17 AM 發表

事緣是有一個同事因私事好耐無返工,有一日係what apps裡面講明天可以返工啦,,那我就說好掛住你呀,有咩明天回來再講吧,意思大約是這樣了,因為佢同我老婆是好姊妹,所以我就截圖給她看,諗住話比佢知佢個姊妹終於可返工了,誰知她眼中只見到那句好掛住你呀。
   天呀,我好掛住你呀,在我的世界裡這只是好普通的說話,男男女女我也經常這麼說,如果真係鍾意你個姊妹,沒人會白痴的把截圖發 ...
女人出名少9氣
真係買板唔知訂

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
倒返轉,有條佬同你老婆講好掛住佢,你會點?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pang1967 於 2019-5-17 01:32 AM 發表

神呀,應該比的智慧妳
神給你咁嘅智慧,擺明你前世多行不義

回覆 引用 TOP

你老婆同佢個姊妹好慘,你講錯野,佢就可能冇咗個好姊妹係身邊。前題係,如果你地真係正常朋友嘅話。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 msq279 於 2019-5-17 12:17 AM 發表

事緣是有一個同事因私事好耐無返工,有一日係what apps裡面講明天可以返工啦,,那我就說好掛住你呀,有咩明天回來再講吧,意思大約是這樣了,因為佢同我老婆是好姊妹,所以我就截圖給她看,諗住話比佢知佢個姊妹終於可返工了,誰知她眼中只見到那句好掛住你呀。
   天呀,我好掛住你呀,在我的世界裡這只是好普通的說話,男男女女我也經常這麼說,如果真係鍾意你個姊妹,沒人會白痴的把截圖發 ...
偷食唔抹咀低比人D7

回覆 引用 TOP

繼續做錯,send錯,等人知道你是真白痴

回覆 引用 TOP

你條友分名想3p

回覆 引用 TOP

引用:

好奇想知你貴庚?

回覆 引用 TOP

只能說女人都比較敏感。。。

回覆 引用 TOP

好簡單,有緣的話一啲問題都無。

回覆 引用 TOP

引用:

既然你叫我比意見,聽日你望住個太陽下山記住唔可以眨眼喎,咁你老婆就會原諒你㗎啦。

回覆 引用 TOP

懶型 cap 圖

回覆 引用 TOP

引用:

天呀,我好掛住你呀,在我的世界裡這只是好普通的說話,男男女女我也經常這麼說,如果真係鍾意你個姊妹,沒人會白痴的把截圖發給你吧,神啊請給我一 ...
男3P?

回覆 引用 TOP

引用:

你呢句說話仲難聽过叫佢洗乾淨塊西等你小

on9 , 自己無錯企能硬,5係一世比人食9住。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]