• 瀏覽: 2,456
  • 回覆: 19
有d人見join了fb的group,之後呻,無咩男人係入面,即好像無男友就做唔到朋友...之後離group...
咁我suggest她去婚姻介紹所...

你無非都係想話我地知 你個gp好多女啫

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-5-16 03:01 PM 發表

有d人見join了fb的group,之後呻,無咩男人係入面,即好像無男友就做唔到朋友...之後離group...
妳一心諗住入間餐廳據扒,點知坐低咗,先發現原來無扒據…

於是妳起身走人,跟住個侍應喺後面就大大聲講:
妳無扒據會死㗎咩~~~?
若果係,咁我建議妳去扒 房食啦!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 babyvvai 於 2019-5-16 03:08 PM 發表

可能係“扒”…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-5-16 03:01 PM 發表

直接鬧佢啦, 最憎呢種無野搵野嘈的人,
男人都去晒真基情啦, 佢都忽忽地架

無腦死豬西先睇爛果日報
引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-5-16 05:52 PM 發表

果班男人識貨

回覆 引用 TOP

基緣巧合

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 babyvvai 於 2019-5-16 03:08 PM 發表

唔係呀,因為位女士想識個男人再婚的,但個D GROUP多係傾計,行山,運動,真係GATHERING 下...或者ONLY呻下自己心事...
個GROUP 男人女人都有,不過好少係FB GROUP講野係因為佢地己有另一個WHATSAPP CHAT緊...

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-5-20 04:04 PM 發表

唔係呀,因為位女士想識個男人再婚的,但個D GROUP多係傾計,行山,運動,真係GATHERING 下...或者ONLY呻下自己心事...
個GROUP 男人女人都有,不過好少係FB GROUP講野係因為佢地己有另一個WHATSAPP CHAT緊... ...
可以join你地菊嗎?我好真誠的,thx!

引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-5-16 05:52 PM 發表

個女人只想搵長期飯票,有人想搵人養埋佢D仔女...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siutak903 於 2019-5-20 04:08 PM 發表

可以join你地菊嗎?我好真誠的,thx!
咪搞,我唔介紹人入GROUP的....你上FB SEARCH下...好多GROUP你可以JOIN的...

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-5-20 04:42 PM 發表

咪搞,我唔介紹人入GROUP的....你上FB SEARCH下...好多GROUP你可以JOIN的...
少玩fb,算了!

回覆 引用 TOP

要咁搵仔,質素唔慌好.

引用:
原帖由 新用戶 於 2019-5-20 07:53 PM 發表

要咁搵仔,質素唔慌好.
就算你搵個D 婚姻介紹所...LOVETRUCK,都不是好野..比D九唔搭八比你...我朋友說的...
我朋友講明...一D條件,好SIMPLE的...都硬比一D佢唔LIKE的人出來,又扣左一次票...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]