註冊 登入

返左工之後識唔到男仔... 香討焦點

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2019-5-19 09:42 AM 發表

你年紀老係主因
有d人廿幾歲都無拖拍啦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 好難忍 於 2019-5-18 10:39 PM 發表

PM我啦
我冇pm權限哦

引用:
原帖由 KMT熊熊 於 2019-5-17 03:53 PM 發表

其實有時候朋友都會介紹D男仔朋友黎識
有d都幾好傾既 ,但傾傾下唔知點解就無繼續落去...
your face, your fate...
男仔都係睇樣姐,靚女就一定會keep住傾落去!
保養下/執下自己個樣啦

引用:
原帖由 bbq202ca 於 2019-5-19 01:46 PM 發表

我冇pm權限哦
我覆唔到pm,定你俾我,我加你,你再加我?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KMT熊熊 於 2019-5-16 12:50 PM 發表

我份工女多男少, 雖然有後生仔但都有哂女朋友
平時真係好難識男仔, 自己又摺, 又唔去蒲果啲..
朋友都話我個樣唔差, 只係有d黑眼圈同眼袋, 但都應該好易搵到男朋友
而家我down左d 交友apps黎玩, 玩左幾日係好多男仔match,
但個個都好似唔係真心咁.. 只係想識個正正常常既男朋友姐,
點解咁難咁 ...
去多d公眾游泳池,
著下性感比堅尼扮下唔識游個隻,
好快有俊男借d耳走過來療你,
傾下講下, 就可以約去tea,
無耐個男仔就肯認頭既啦,
唔係盞生晒禽羅絲網.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你性土論 於 2019-5-16 05:41 PM 發表

裝真基情喇
唔好踢爆佢喇 你太好人老實

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KMT熊熊 於 2019-5-16 12:50 PM 發表

朋友都話我個樣唔差, 只係有d黑眼圈同眼袋, 但都應該好易搵到男朋友
而家我down左d 交友apps黎玩, 玩左幾日係好多男仔match,
點解咁難咁 ...
上網好多都係到處騙色騙感情多

回覆 引用 TOP

而且小心遇着變態狂魔,先X後姦,新係條命緊要D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KMT熊熊 於 2019-5-17 03:53 PM 發表

你有無主動搵人先?

回覆 引用 TOP

引用:

點解咁難咁 ...
你份工就算男多女少都無用, 如果個個都係光頭肚腩大叔'
所以呢, 呢d都係講緣份

回覆 引用 TOP

引用:

會唔會真系好介意你D眼袋吖?

回覆 引用 TOP

引用:

先要假設每個人都系自私的。然後向想他們要什麼。喜歡樣子?找短暫的?最多。然後假設你有他喜歡的樣子還有他不是短暫的:他對什麼有興趣?籃球,遊戲,健身?(唔知道大部分男生喜歡什麼)。之後你想想自己喜歡什麼:看電影,逛街,化妝等等。所以基本上男女需要有一個持續說的共同話題才會有興趣跟你繼續聊。同樣一開始好像聊得很好但之後發現沒有東西可說就懶得越對方聊吧。
(我只能說問題在哪。其實很多人包括我都有這個問題雖然直覺告訴我女生比男生較容易找。我也是因為大學讀工程系,畢業後工作性質關係還有個人性格吧所以從沒有過女朋友 - 但是至少有時候可以跟女同事聊聊天吧)

回覆 引用 TOP

香討大把年薪百萬既英雄財俊等緊你

------------------------------------
免責聲明: 本人於香港討論區發表的所有文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,純屬吹水/九嗡, 絕不可以做為任何投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。

回覆 引用 TOP

會唔會妳要求高?好多人通常未見到對方就話性格好、夾、孝順就得。出到嚟唔靚仔唔夠高就冇再瞭解

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 科幻推理 於 2019-5-16 02:00 PM 發表

出去上下啲自己有興趣嘅課程,或者做下義工好過玩交友app啦
講得好,你揀人人揀你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。