• 瀏覽: 5,576
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 咸蛋黃加咸蛋 於 2019-5-22 12:25 PM 發表

我覺得都真係有影響,不過太多野做早訓唔到呀
laser同pico又一唔一樣呢?我見sister都好多推介><
pico只laser的一種,其實根源改善唔到唔治本

回覆 引用 TOP

我係覺得人手好難清潔得乾淨,
之前凹凸洞我係打pico解決,連埋小碎班都無埋~

新媽媽加入多多指教

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 咸蛋黃加咸蛋 於 2019-5-22 12:26 PM 發表

多謝你,好清楚...咁我想知你一共要打幾多次呢?
開頭其實以為打斑既只係幫到去斑tim,同埋醫生你係邊度搵嫁?
我開頭都係咁以為嫁,係係cosmax到問左佢地先知對凹凸洞有幫助~呢間純粹見比較出名同多人讚就去試下
試左佢地2次,第一次覺得面色都勻旬左,睇落氣色都好D,第二次就小碎班都唔見埋了

引用:
原帖由 咸蛋黃加咸蛋 於 2019-5-16 12:48 PM 發表

呢2個一直係我皮膚最大問題,搽咩都無咩大改善…
其實係咪已經無得救…我得化妝先com到,但一落妝都還是咁,
已經唔知可以點…
其實我做開個間美容有部機係針對凹凸洞毛孔同咩膠原修復,佢比過D相我睇,有D好勁成面都係個D都改善到,所以唔洗咁灰既,你未搵岩方法

引用:
原帖由 藥水3千 於 2019-5-23 05:02 PM 發表

我開頭都係咁以為嫁,係係cosmax到問左佢地先知對凹凸洞有幫助~呢間純粹見比較出名同多人讚就去試下
試左佢地2次,第一次覺得面色都勻旬左,睇落氣色都好D,第二次就小碎班都唔見埋了 ...
cosmax而家打要幾$?

引用:
原帖由 藥水3千 於 2019-5-23 05:02 PM 發表

試左佢地2次,第一次覺得面色都勻旬左,睇落氣色都好D,第二次就小碎班都唔見埋了 ...
唔該晒,想問有得見醫生先問野嗎?同埋會唔會好sell嫁

引用:
原帖由 外圍的魚蛋 於 2019-5-23 05:46 PM 發表

其實我做開個間美容有部機係針對凹凸洞毛孔同咩膠原修復,佢比過D相我睇,有D好勁成面都係個D都改善到,所以唔洗咁灰既,你未搵岩方法
係咩機黎嫁?等我了解下先,好彩有問你地,都唔知原來咁多種方法都得!

引用:
原帖由 wongbob46 於 2019-5-24 11:50 AM 發表

cosmax而家打要幾$?
睇下你打邊隻喔,應該都有唔同的,pico plus好似有半價送埋頸,
medical laser+fraxel無記錯都有折,實數最好問一問佢地呀,或者reg佢地見醫生都有得免費咨詢,可以問埋

引用:
原帖由 咸蛋黃加咸蛋 於 2019-5-24 11:54 AM 發表

唔該晒,想問有得見醫生先問野嗎?同埋會唔會好sell嫁
有呀,你可以睇我上一個留言,呢間都係朋友介紹話出名唔會hard sell,都唔怕比人chur,最多講下價錢話你知,但你話下次先佢都會stop,態度都幾好~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藥水3千 於 2019-5-24 03:50 PM 發表

睇下你打邊隻喔,應該都有唔同的,pico plus好似有半價送埋頸,
medical laser+fraxel無記錯都有折,實數最好問一問佢地呀,或者reg佢地見醫生都有得免費咨詢,可以問埋 ...
想問下medical laser + fraxel係咪間住做?大約要做幾多次先見到明顯改善?

回覆 引用 TOP

Pico可以打走凹凸洞,但身邊好多朋友打完picoway都係無效果!

回覆 引用 TOP

我打過好多次激光都治標不治本,仲有啲反黑
反而,朋友介紹喺尖沙咀做隱形MTS,啲凹凸洞真係有改善,而且唔貴

引用:
原帖由 台灣進擊的水管 於 2019-7-30 03:38 AM 發表

我打過好多次激光都治標不治本,仲有啲反黑
反而,朋友介紹喺尖沙咀做隱形MTS,啲凹凸洞真係有改善,而且唔貴
隱形MTS係咩黎?

回覆 引用 TOP

好難

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]