小妹新認識了一個基督徒男友,他說⋯⋯

咁什食,小心愛滋纏身丫。
有棍的小妹

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Bmw118i 於 2019-5-16 11:03 AM 發表

我倆相愛之前,必先要愛我們的主。
小妹未讀過宗教學校,好深,有沒有絲打入黎話我知點解,謝謝。
愛佢主人,即係3P

回覆 引用 TOP

基督徒可以玩菊花咩?

D專業椰撚一開口又主又感恩好L恐怖頂唔順似有精神病

回覆 引用 TOP

基路已經難行,仲要雙基
Cls

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大投壼 於 2019-5-16 09:08 PM 發表

樓主啱啱喺娛樂版話電視有位姐仔幾好J..........
突然又變返麻甩佬........
點呀?小妹兄時男時女,我好亂呀!Consistant d, ok?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2019-5-16 11:03 AM 發表

遲下叫你十一奉獻

回覆 引用 TOP

係咪真係婚後先有性行為?

一世唔住假豪樓  大廳打幾個筋斗    出賣人性入賤聯  白米蛇宴荔枝團
正苦包庇有錢人  景賊負責捉窮人    鋪排退休著數多  官商勾結小兒科

晃共產主義紅旗  掠資本主義暴利    見盡異象.........  心痛香港.........
引用:
原帖由 kard1026 於 2019-5-16 11:09 PM 發表

係咪真係婚後先有性行為?
你信? 望下豬因!扮乜嘢啫,做完又唔認,咪又等個肚大先結婚

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-5-16 11:13 PM 發表

你信? 望下豬因!扮乜嘢啫,做完又唔認,咪又等個肚大先結婚
教徒要用力插多兩鑊表現禁果之愛

一世唔住假豪樓  大廳打幾個筋斗    出賣人性入賤聯  白米蛇宴荔枝團
正苦包庇有錢人  景賊負責捉窮人    鋪排退休著數多  官商勾結小兒科

晃共產主義紅旗  掠資本主義暴利    見盡異象.........  心痛香港.........

回覆 引用 TOP

Use Condom is okay. No problem

回覆 引用 TOP

叫佢返去拜神啦!!

回覆 引用 TOP

他說:基不可失,基會難逄。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2019-5-16 09:47 PM 發表

基督徒可以玩菊花咩?
大把神職人員都係
網上自己公開🤫

回覆 引用 TOP

引用:

小妹兄,又派膠?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。