人妻:你可以不喜歡我,但你不能阻止我喜歡你。

引用:
原帖由 yat69 於 2019-5-17 05:50 AM 發表

你亂屌幾句就咁多人咁認真覆你
樓主,你都幾堅
我百份九十的帖都會上熱門話題,因為這是貼地的人生體驗。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2019-5-16 09:19 AM 發表

上次提到常常與我一起吃飯、行街及睇戲的人妻客戶,因大家接觸太密,終於紙包不住火,謠言在雙方的公司愈傳愈烈,導致我腦細傳我照肺,警告我不要與客戶接觸太密,以免影響工作,我對人妻的新鮮及刺激感也慢慢淡下來,所以趁著昨晚飯後散步時,乘機向她提出為公為私,以後大家最好少一點見面,誰知道她聽後,問我是否不喜歡她及要分手,我説不是,祗是盡可能減少見面,人妻望著我説了一句:"你可以不喜歡我,但你不能阻止我喜歡你 ...
繼續發夢吧

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2019-5-17 05:56 AM 發表

我百份九十的帖都會上熱門話題,因為這是貼地的人生體驗。
我係話你亂屌到好多人都好認真答你

引用:
原帖由 ♤♡◇♧ 於 2019-5-17 06:00 AM 發表

繼續發夢吧
要返工了,不能發夢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yat69 於 2019-5-17 06:01 AM 發表

我係話你亂屌到好多人都好認真答你

如果找不到共嗚,邊有咁多人認真回答呢?你都係踏出宅男世界,出去見識吓啦。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2019-5-17 06:06 AM 發表

如果找不到共嗚,邊有咁多人認真回答呢?你都係踏出宅男世界,出去見識吓啦。
我它男你又知?

你喺度亂屌咁多貼,你重唔係它男中既它男

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2019-5-16 09:15 PM 發表

你是她其中一個男友?
你先係。
咪當自己係情聖,佢同你都係唔見得光,而家無損失好閃啦,遲d 走唔到你仲大鑊。

引用:
原帖由 116M 於 2019-5-17 07:17 AM 發表

你先係。
咪當自己係情聖,佢同你都係唔見得光,而家無損失好閃啦,遲d 走唔到你仲大鑊。
兩個男女出街便唔見得光,你是邊個年代人呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2019-5-17 05:42 AM 發表

師兄的前輩確是玩家,我要多多向他學習。
多加交流!!!記著,男人有 艷福係好事,有福氣,命都長D㗎。

引用:
原帖由 badman2024 於 2019-5-17 08:10 AM 發表

多加交流!!!記著,男人有 艷福係好事,有福氣,命都長D㗎。
香討應該多一點像師兄這樣有正能量的人,大家可以互相交流,不像其他葡萄友或宅男,只會口出惡言批評別人。

回覆 引用 TOP

一個愛妳的人, 都不及上司一句

引用:
原帖由 man@wai 於 2019-5-17 09:03 AM 發表

一個愛妳的人, 都不及上司一句
大家互有家室,明知沒有結果,衡量輕重,你會認為我的選擇是錯嗎?

引用:
原帖由 yat69 於 2019-5-17 06:09 AM 發表

我它男你又知?

你喺度亂屌咁多貼,你重唔係它男中既它男
它與宅都分不清,你還是讀多點書吧,‘它’男小弟弟😁。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2019-5-17 05:45 AM 發表

放心,我家老虎講明玩時玩,最緊要識路返屋企。
樓主老婆都開綠燈,冇後顧之憂,有食吾食?

你可以唔屌閪,但唔可以阻止我用閪夾你

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。