註冊 登入

決定戒叫G,識番個正經女人拍下拖(#13,#333新增靚女圖)

引用:
原帖由 gaholee6767 於 2019-5-16 09:00 AM 發表

下定決定了,以後唔睇141相關網站,唔睇夜遊版,唔去洗樓!
去讀興趣班,做下義工幫下人,多參加有益健康活動,多d去運動及健身!
識個正經女仔拍拖!談戀愛一齊去吃喝玩樂!重過新生! ...
畀你識到你都當佢係雞啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 gaholee6767 於 2019-5-16 09:00 AM 發表

去讀興趣班,做下義工幫下人,多參加有益健康活動,多d去運動及健身!
打飛機都戒唔到啦!仲話戒叫雞,正正經經去發展叫雞呢個專長,成為一個專家造福人群啦!

引用:

叫雞啦仆街,幫到唔少國內婦女

引用:

講真。。。141早就冇嘢睇啦

樓主可以參加「賣旗活動」,請問樓主是否知道如何做義工??最簡單的方法是參加「義務工作發展局」,那兒會登出每星期的賣旗活動招義工,你可按時間參加。

鼓勵「從良」,遠離惡習。

引用:

樓主有病嗎?得了绝症?

引用:
原帖由 gaholee6767 於 2019-5-16 01:04 PM 發表

呢個OL正唔正先?
嘩,屌! 心都離一離
叫老鸡不如去公園屌健身板 !

你女朋友?都係G喎!

不求多, 只求穩。
引用:
原帖由 garykuok 於 2019-5-16 02:31 PM 發表

佢話好想嫁黎香港喎,請考慮下一齊沙灘散步。
37歲,海南人,中二學歷。
謝謝你好意!我另有更好既選擇!唔會考慮這個大媽!

引用:
原帖由 raywing86 於 2019-5-16 02:33 PM 發表

yes old lady
唔算老,同我同齡!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-5-16 02:35 PM 發表

有無4張?
冇,三張尾,我中意成熟d嘅!

好恐怖...

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-5-16 02:41 PM 發表

…果然係叫慣滋…

就算話戒叫滋,但啲口味都仍然係改唔到…
人地系正經OL呀!中環甲級寫字樓返工!

引用:
原帖由 商界紫色的主角 於 2019-5-16 02:46 PM 發表

無得輪
咩叫無得輪?系“”頂“”呀?

回覆 引用 TOP

記住告知你女友,你叫過 g

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。