大家覺得有胸既女人👩定無胸既女人,哪一種女人脾氣好

兩者根本冇直接關係

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-5-16 08:26 AM 發表

捉到您啦!貓貓
揾到妳喇!🐖🐷

引用:
原帖由 儍廢物 於 2019-5-16 08:43 AM 發表

哎呀,我真名是躲貓貓,再閃
🐖🐷揾你

引用:
原帖由 一號超人 於 2019-5-16 06:38 AM 發表

有沒有直接影響一個女人👩的素質?
兩種脾氣都唔好

回覆 引用 TOP

古乳有暈:娶個大胸脯,生活無煩惱!

引用:
原帖由 一號超人 於 2019-5-16 06:38 AM 發表

有沒有直接影響一個女人👩的素質?
我身边果件好大波,脾氣就一般,唔like會屌人,like就會嗲人😅

大波女人溫柔體貼好色,細波女人心胸狹窄不好色。

自己揀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七色熊 於 2019-5-16 10:26 AM 發表

我身边果件好大波,脾氣就一般,唔like會屌人,like就會嗲人😅
師兄揸厭未?

引用:
原帖由 木木P仔 於 2019-5-16 10:17 AM 發表

古乳有暈:娶個大胸脯,生活無煩惱!
我果件超大波,但都幾煩惱😰

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-16 10:27 AM 發表

師兄揸厭未?
有些厭,所以~😅

引用:
原帖由 七色熊 於 2019-5-16 10:29 AM 發表

有些厭,所以~😅
揸咗幾多年開始厭? 同埋我發覺gup波同渣波係兩回事

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-16 10:30 AM 發表

揸咗幾多年開始厭? 同埋我發覺gup波同渣波係兩回事
揸左已好幾年,玩厭左想找些新刺激,开帖又比人圍插話佢肥,自己友圍炉共享好過😅

以貌取人
影響你嘅質素

回覆 引用 TOP

有女人冇胸嘅咩有冇生物常識 戇鳩 唔同jj就細嘅叫冇賓州

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七色熊 於 2019-5-16 10:33 AM 發表

揸左已好幾年,玩厭左想找些新刺激,开帖又比人圍插話佢肥,自己友圍炉共享好過😅
你開果個帖都係大波黎喎。。。試下轉玩長腿丫。。。幾好玩㗎

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。