引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-5-16 06:03 PM 發表

可能佢良心發現,雖然我知道冇可能
除非你同佢係同學或者同事,又或者你有朋友識佢,否則佢點會搵你。

熱賣及精選
引用:
原帖由 鍾瑋諾亞 於 2019-5-16 06:06 PM 發表

除非你同佢係同學或者同事,又或者你有朋友識佢,否則佢點會搵你。
我唔信

回覆 引用 TOP

可能人哋男友出手都唔定

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-5-16 04:29 PM 發表

我好似同你同齡,我都係24歲,加油啊!天涯何處無荒草,做其他野分散下注意力,不防做下義工或者進修下,我近排想報個英文course因為英文差。 ...
你咁識開解人點會無女仔like,可能你要求高,或者有人對你有意思但怕被你拒絕就無向你表示。

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-5-15 03:35 PM 發表

冇講咸野
心有諗

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-5-16 04:24 PM 發表

係啊,你邊間大學
你唔係當我是小妹兄,我讀邊間你知來做咩?

引用:
原帖由 Cullinan. 於 2019-5-16 08:03 PM 發表

你唔係當我是小妹兄,我讀邊間你知來做咩?
你唔係小妹兄咩?都係冇野問多句姐,不過男女咪一樣,我又唔係對你有咩思想。

引用:
原帖由 bananachippy 於 2019-5-16 07:53 PM 發表

心有諗
諗左千千萬萬次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 D8258661 於 2019-5-16 07:50 PM 發表

你咁識開解人點會無女仔like,可能你要求高,或者有人對你有意思但怕被你拒絕就無向你表示。
我係自殺式單身,網上依家好Hit,主要原因係我圈子細比較宅,我連中意既對象都冇,翻工就成班男人,又係讀IT出身,以前幻想愛情係自自然然既事,總會遇到,原來唔係。我都想改變,但其實改變真係好難,因為我就係我。

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-5-16 08:31 PM 發表

我係自殺式單身,網上依家好Hit,主要原因係我圈子細比較宅,我連中意既對象都冇,翻工就成班男人,又係讀IT出身,以前幻想愛情係自自然然既事,總會遇到,原來唔係。我都想改變,但其實改變真係好難,因為我就係我。 ...
講得好感人啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-5-16 08:28 PM 發表

你唔係小妹兄咩?都係冇野問多句姐,不過男女咪一樣,我又唔係對你有咩思想。
香討的人太多疑

引用:
原帖由 Cullinan. 於 2019-5-16 09:03 PM 發表

香討的人太多疑
Sor,我真係唔知,因為你太美麗了,會令好多男人想入非非,包括我在內,但太美麗就會比人覺得虛幻的,因為得不到的葡萄是酸的,一句玩笑話只不過係嘲諷自己高攀不起。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-5-15 02:21 PM 發表

話說前日做問卷調查既時候無意中找到個女仔whatsapp ,傾左幾句野被人block 鬼左,好想知發生咩事,我應該冇講錯咩野或者任何咸濕野。今朝發現被人block 鬼左,真係好笑又覺得好侮辱,人生第一次比人block左 ...
你好西利有咁多隻豬,點做到咁受歡迎?

引用:
原帖由 ♤♡◇♧ 於 2019-5-16 10:08 PM 發表

你好西利有咁多隻豬,點做到咁受歡迎?
咩叫好多隻豬?

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-5-16 10:32 PM 發表

咩叫好多隻豬?
你有107隻豬,好多人like你。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。