• 瀏覽: 4,705
  • 回覆: 59
  • 追帖: 3
之前他說他想得很清楚 他說很想和我在一起
所以為了我 他和他老婆說清楚
而他們也分開了幾個月

到現在他說他老婆因爲他 有抑鬱症 所以要去照顧她 他說他不愛他老婆 可是他覺得在這個情況下有這個責任要照顧

所以不要我了

。。。。。

熱賣及精選
引用:
原帖由 海邊純情的妹頭 於 2019-5-15 09:27 發表

而他們也分開了幾個月

到現在他說他老婆因爲他 有抑鬱症 所以要去照顧她 他說他不愛他老婆 可是他覺得在這個情況下有這個責任要照顧

所以不要我了

。。。。。 ...
禁都好信?
一日未離婚,一日未有實際行動都係假。
所謂抑鬱症都是藉口吧

運氣已經用光~黑仔模式運作中._.

回覆 引用 TOP

真係唔好咁傻,一個男人,點都唔會同一個自己唔愛既女人一齊生活,
照顧佢最多比錢佢,請看護睇住佢,點都唔會親身離開"愛人"去照顧佢。。
樓主你都係快D清醒啦。

玩完你佢咪放lo,醒la

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwho 於 2019-5-15 03:11 PM 發表

真係唔好咁傻,一個男人,點都唔會同一個自己唔愛既女人一齊生活,
照顧佢最多比錢佢,請看護睇住佢,點都唔會親身離開"愛人"去照顧佢。。
樓主你都係快D清醒啦。 ...
你講得好岩⋯
可是怎能說放下就放下⋯
很痛

引用:
原帖由 海邊純情的妹頭 於 2019-5-15 05:29 PM 發表

你講得好岩⋯
可是怎能說放下就放下⋯
很痛
放唔放低都要生活!
最重要係現在自己活得精彩,痛都唔係問題!
記住從中學習,加油💪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊純情的妹頭 於 2019-5-15 03:29 PM 發表

你講得好岩⋯
可是怎能說放下就放下⋯
很痛
呢個世界無野係放唔低既,
有時,長痛不如短痛,去搵過個真正愛你既人啦。

回覆 引用 TOP

今次交左學費,以後不要再當第三者!真愛不會要你受盡委屈。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊純情的妹頭 於 2019-5-15 09:27 AM 發表

而他們也分開了幾個月

所以不要我了

。。。。。 ...
佢只係一個戲子、狗公,食完就走
如果一個男人真係愛伱,係唔會放手
什麼抑鬱症,唔愛就要分,要面對,什麼都係一個籍口

回覆 引用 TOP

他剛剛來了我家樓下找我
談了一個多小時
說家人給了的壓力 在加上 老婆的抑鬱症
他唯有這樣子做 雖然他覺得很辛苦⋯
最後跟我說 love you...

無論如何 我選擇了諒解及相信
活了三十年人 第一次明白到 愛人能開心快樂 其實也足夠了 我不想成為他另外一個壓力

我會好好努力放下這段感情 不打擾他們
希望他們幸福快樂

謝謝大家

引用:
原帖由 海邊純情的妹頭 於 2019-5-15 17:29 發表

你講得好岩⋯
可是怎能說放下就放下⋯
很痛
話放低就放低呢下
你唔得姐,但仲係有人做得到

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊純情的妹頭 於 2019-5-15 09:27 發表

而他們也分開了幾個月

所以不要我了

。。。。。 ...
佢都咁大個人,開始時無諗清楚㗎咩?呢d人完全不付責任!玩完就算!你亦無需太上心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊純情的妹頭 於 2019-5-16 12:05 AM 發表

他剛剛來了我家樓下找我
談了一個多小時
說家人給了的壓力 在加上 老婆的抑鬱症
他唯有這樣子做 雖然他覺得很辛苦⋯
最後跟我說 love you...

無論如何 我選擇了諒解及相信
活了三十年人 第一次明白到 愛人能開心快樂 其實也足夠了 我不想成為他另外一個壓力

我會好好努力放下這段感情 不打擾他們
希望他們幸福快樂

謝謝大家 ...
係希望佢唔好再打擾你,唔好之後間唔中又嚟搵你同你講love you咁樣拖住你

回覆 引用 TOP

派好人卡,明嗎?

引用:
原帖由 Ricky_123 於 2019-5-16 05:03 PM 發表

派好人卡,明嗎?
傷心⋯
這世上有承諾嗎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]