大家到了晚上會特別寂寞嗎?

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-5-19 09:30 AM 發表

妳有冇每日做任務,一定要每日最少做一件,做夠七日有獎神獸一隻,仲有博士任務,暫時有四個,做晒佢,慢慢做!去在下個基地同訓練員交流區度留個言,咁搵妳方便啲! ...
好呀!任務暫時未有做過吖!因為
我還在摸索中

熱賣及精選
引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-5-19 11:08 AM 發表

喔喔!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mingsword426 於 2019-5-19 08:13 PM 發表

加WhatsApp
謝謝我已有喜歡的人了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我咸我認 於 2019-5-18 11:20 AM 發表

我單身,我陪你
多謝ching欣賞我已經有人陪啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日幼稚的羔羊 於 2019-5-21 11:58 AM 發表

乜野係1664?
啤酒名

引用:
原帖由 明日幼稚的羔羊 於 2019-5-21 01:19 PM 發表

謝謝

引用:
原帖由 明日幼稚的羔羊 於 2019-5-21 01:26 PM 發表

謝謝你呀!不過如果只有我自己一個飲我會飲紅酒怏啲冧
我飲酒係想解悶,發洩一下情緒。
唔係想醉吖!飲醉酒第二日會好辛苦,
成個人好想死果種感覺,所以我唔會
比自己飲太多。通常我會飲一支起,兩
支止,再飲就會醉架啦!

引用:
原帖由 明日幼稚的羔羊 於 2019-5-21 01:33 PM 發表

sorry 我指怏啲冧的意思不是大醉只是想酒精怏啲比到感覺我等我可以舒緩下崩聚心情,因為啤酒要飲好多才會有感覺
羊羊,你飲酒叻過我,我飲一支啤酒,已
經有飄飄然感覺。如果飲紅酒,酒精太高,
醉咗都唔知道架。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ufo45678 於 2019-5-21 03:31 PM 發表

夢姐你喜歡飲1664架?
係呀!

引用:
原帖由 ufo45678 於 2019-5-21 03:59 PM 發表

幾時請我一齊飲,我未試過1664
7仔,惠礦都有得賣啦!

引用:
原帖由 ufo45678 於 2019-5-21 04:10 PM 發表

有你一齊飲會開心
我已經有男朋友了!你搵第二個
人陪你飲啦!

引用:
原帖由 ufo45678 於 2019-5-21 04:22 PM 發表

唔飲酒,去食日本放題啦
當真?

引用:
原帖由 ufo45678 於 2019-5-21 04:43 PM 發表

真的,只要你肯
都唔知真定假一陣食食吓潛咗水

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。