註冊 登入

大家到了晚上會特別寂寞嗎?

大家到了晚上會特別寂寞嗎? E-mail 此主題給朋友

其實我要的不多,
我喜歡有人陪我閒聊,
雖然是閒話家常,
又或者是…廢話連篇。
但是…只要跟自己喜歡的人聊天,
心裡總是甜絲絲的。
我喜歡精神上的安慰,
多於肉體上的交流。

熱賣及精選
引用:
原帖由 dalakhani 於 2019-5-14 11:37 PM 發表

我可以陪你聊
多謝你呀!

引用:
原帖由 dalakhani 於 2019-5-14 11:42 PM 發表

大家同道中人
師兄都是單身人士?

引用:
原帖由 dalakhani 於 2019-5-14 11:45 PM 發表

是啊,以前PM過你的啊
吓…係咩!你係…

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2019-5-14 11:49 PM 發表

早D休息吧,明天要返工的話。
我明天要返工呀!象象

引用:
原帖由 dalakhani 於 2019-5-14 11:50 PM 發表

係啊,你睇PM
pm 不會一直保存住的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2019-5-14 11:53 PM 發表

🙋🏻‍♂️我可以
我係想搵一個自己鍾意嘅人聊天呀!

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2019-5-14 11:56 PM 發表

咁就早點休息,早起煮俾仔女食左去返學,自己就化個淡妝出返工,好心情好運會跟著妳
是的多謝你!
早餐就唔煮啦!因為兩個都
好早出門,我又要返工,比錢
佢哋自己買早餐算了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MU592 於 2019-5-15 12:17 AM 發表

快D搵人溝左樓主啦,晚晚係度flirt.
噓…你估係人溝我都受嘅咩!🙄我要合眼緣架😊

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2019-5-15 12:24 AM 發表

夢師妹,其實我都唔差㗎
多謝師兄欣賞
我是憑感覺去喜歡一個人的,
有好多網友從未評論過我帖文,
就直接pm我,根本未曾了解我而
找我聊天。通常我很少回覆對方,因
為我不喜歡從新介紹自己,加上對方
沒誠意,根本沒可能擦出火花

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2019-5-15 01:00 AM 發表

明白!希望有機會响樓下或附近碰到你吧
哈哈…

引用:
原帖由 香港失控的弟弟 於 2019-5-15 07:31 AM 發表

你鍾意嘅人未必鍾意同你傾計,所有情感都需要時間培養,前提唔係鐘唔鍾意,而係傾唔傾得埋,幫唔幫到你解決心中的寂寞,傾得埋自然有感情,就算對方係八兩金都係咁話 ...
八兩金我就無興趣傾嘞!我知道搵一個
合眼緣又傾得埋的人好難。如果勉強自己接受一個無感覺的人,最終都係分手收場,咁又何必去嘗試開始呢?苦了自己,又害了別人。

引用:
原帖由 不死人888 於 2019-5-15 07:45 AM 發表

肉體上??
我鍾意精神上嘅陪伴多D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-5-15 08:00 AM 發表

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28219167&extra=page%3D1
幸好上次個旅行,你去唔成啊
點解咁講呀?婆妹

引用:
原帖由 香港失控的弟弟 於 2019-5-15 08:07 AM 發表

情感嘅開始都係由朋友做起,要培養感情都係傾計而起⋯⋯
我知道,啱唔啱傾,好講求感覺。
第一眼所見到的,都是一種感覺,
餘下來的就是相處。如果第一眼
無感覺,打後的都是朋友方式傾談
至於能否擦出火花,有點難道了!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。