註冊 登入

大家到了晚上會特別寂寞嗎?

引用:
原帖由 多少柔情多少夢 於 2019-5-18 09:54 AM 發表

俠俠早晨
去邊度打大佬呀?我宜家
先10級,應該唔夠打呀!
去一座座嗰啲塔度,如果塔頂有隻蛋,咁倒數完時間就會爆隻嘢俾人打,入到去唔係叫妳隻揪,係大圍毆!妳有冇去交流區睇?

熱賣及精選
引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-5-18 09:59 AM 發表

去一座座嗰啲塔度,如果塔頂有隻蛋,咁倒數完時間就會爆隻嘢俾人打,入到去唔係叫妳隻揪,係大圍毆!妳有冇去交流區睇?
有睇過吓我剛玩,唔識嘛
可以比D耐性教我嗎?

引用:
原帖由 多少柔情多少夢 於 2019-5-18 10:46 AM 發表

有睇過吓我剛玩,唔識嘛
可以比D耐性教我嗎?
呢度唔方便呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多少柔情多少夢 於 2019-5-18 10:46 AM 發表

有睇過吓我剛玩,唔識嘛
可以比D耐性教我嗎?
呢啲呀!
一星妳一個都打到,二星唔知,三星以上妳見入面有人就入去掹車邊打!每日有一張免費飛,喺塔到轉出嚟,唔打冇得儲埋,只有用咗張免費飛先可以轉到另一張出嚟!所以要日日打!仲有好多嘢,妳去嗰邊留個言,喺嗰邊教,呢度講唔啱規舉!!

引用:
原帖由 多少柔情多少夢 於 2019-5-14 11:36 PM 發表

其實我要的不多,
我喜歡有人陪我閒聊,
雖然是閒話家常,
又或者是…廢話連篇。
但是…只要跟自己喜歡的人聊天,
心裡總是甜絲絲的。
我喜歡精神上的安慰,
多於肉體上的交流。 ...
我單身,我陪你

Call 我呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-5-15 06:03 PM 發表

婆婆、您比我成熟而且得高望重、您說話比我有說服力、大家前提都希望夢師姐將仔女放首位、現在仔仔雙眼重要D、我雖然未做過媽媽、但我身位大家姐、心裡衹想著D細嘅、拍拖都帶佢哋去、當中有D人會以為我生、或嫌棄而怕左、但佢地而家大左係心裡都係我同知道我所付出同希牲、而我係一個乜都唔識嘅女人仔、但欣賞我的人會更欣賞我、尊重我、所以、我都唔識講:s ...
好似有D感觸WO  🤔之前我低沉Ge時候妳都有鼓勵過我,多謝🙏祝妳 事事順境💪

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-5-18 11:04 AM 發表

呢啲呀! 一星妳一個都打到,二星唔知,三星以上妳見入面有人就入去掹車邊打!每日有一張免費飛,喺塔到轉出嚟,唔打冇得儲埋,只有用咗張免費飛先可以轉到另一張出嚟!所以要日日打!仲有好多嘢,妳去嗰邊留個言,喺嗰邊教,呢度講唔啱規舉!! ...
好的,謝謝俠俠

引用:
原帖由 TONG少 於 2019-5-18 03:32 PM 發表

好似有D感觸WO  🤔之前我低沉Ge時候妳都有鼓勵過我,多謝🙏祝妳 事事順境💪
tong師兄、多謝您記得我開解您、其實好小意思、每個人都有高有低嘅時候都需要人傾下講下、鼓勵下、好小事不用放在心上、近排可能唔舒服、又食唔鍾意食嘅嘢、同扮靚D自己、而家成隻嘢金、多嘢諗、諗番以前好多嘢、例如前度、例如當年拍拖因家中衹有對八十幾的老人家、同年幼的小BB、要拍拖要埋去'(長期)免老人家照顧辛苦、多謝前度的包容、同信任不是我生的、而是我的兄弟姊妹、我從不放'心家裡老人家和小朋友、因為是我親人、拍拖也可放低、希望夢師姐明白、仔囡細需要佢、佢首要堅強、開心、正面同仔囡好好生活、溝通先'然後先諗伴、緣份來時、她要擋也擋不住、佢金靚女唔洗驚遇唔到、要驚應該我第一驚先、不過我唔驚、我鍾意食嘢、買嘢(平嘢)扮靚、可以做自己鍾意做嘅、食嘅、巳經好幸福了如想傾偈去我帖、怕阻住夢師姐

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-5-18 04:42 PM 發表

tong師兄、多謝您記得我開解您、其實好小意思、每個人都有高有低嘅時候都需要人傾下講下、鼓勵下、好小事不用放在心上、近排可能唔舒服、又食唔鍾意食嘅嘢、同扮靚D自己、而家成隻嘢金、多嘢諗、諗番以前好多嘢、例如前度、例如當年拍拖因家中衹有對八十幾的老人家、同年幼的小BB、要拍拖要埋去'(長期)免老人家照顧辛苦、多謝前度的包容、同信任不是我生的、而是我的兄弟姊妹、我從不放'心家裡老人家和小朋友、因 ...
我人蠢  唔识点搵你个帖,所以倾唔到偈。不如你教我吖🤒

引用:
原帖由 TONG少 於 2019-5-18 05:10 PM 發表

好等我返過走昭喚您

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TONG少 於 2019-5-18 05:10 PM 發表

您而家禁入我頭像就會見到我吖

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-5-18 05:24 PM 發表

您而家禁入我頭像就會見到我吖
撳咗入去喇,但係都係得發信息嗻喎。

引用:
原帖由 TONG少 於 2019-5-18 05:34 PM 發表

撳入我D帖嗎

引用:
原帖由 TONG少 於 2019-5-18 05:34 PM 發表

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。