(~報到~)去了Chanel coco flash event,我當然要曬下!

引用:
原帖由 真。濃濃的師姐 於 2019-5-22 09:29 AM 發表

唔該牙,我混合,T zone 油到傻,又有暗瘡印,所以未必買佢,佢都唔便,當primer 用好曬曬,
你油肌應該有另一隻岩d嫁wo,只不過呢隻係新出haha
你有無落pop up store?可以試妝,上自己面試可以睇真d

熱賣及精選
引用:
原帖由 icetealady 於 2019-5-23 11:58 AM 發表

請問呢支幾錢?
好似5百幾,都幾好推,開頭我唔知唧左好大粒出黎

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2019-5-23 12:45 PM 發表

好似5百幾,都幾好推,開頭我唔知唧左好大粒出黎
唔該晒!甘你當primer定粉底用呀?

~WOW~

好想去呀

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2019-5-23 12:41 PM 發表

你油肌應該有另一隻岩d嫁wo,只不過呢隻係新出haha
你有無落pop up store?可以試妝,上自己面試可以睇真d
🤔好,落去試下又唔使錢😏👍🏻

引用:
原帖由 真。濃濃的師姐 於 2019-5-23 11:06 PM 發表

我尋日去左,新出果支話賣晒,試過上手似保濕打底多過個粉底

引用:
原帖由 icetealady 於 2019-5-23 12:53 PM 發表

唔該晒!甘你當primer定粉底用呀?
我本身無咩野要遮,我就咁上完,黑眼圈用concealer,掃少少散粉就出門啦
唇膏就係車先補出街既話就會用厚少少既foundation

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西洋菜菜子 於 2019-5-23 05:39 PM 發表

~WOW~

好想去呀

佢到星期日喳wo,去既話要快d登記,因未必有得walkin架~
你有無登記呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。濃濃的師姐 於 2019-5-23 11:06 PM 發表

係呀,又有得拎禮物haha 試完報告下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 icetealady 於 2019-5-24 08:23 AM 發表

我尋日去左,新出果支話賣晒,試過上手似保濕打底多過個粉底
咁快賣晒不過應該其他仲有?
佢今次新推好多我都覺得主打潤身呀,有野遮既話要用埋concealer,或者鐘意有妝感既用cushion我覺得都ok

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2019-5-24 12:52 PM 發表

咁快賣晒不過應該其他仲有?
佢今次新推好多我都覺得主打潤身呀,有野遮既話要用埋concealer,或者鐘意有妝感既用cushion我覺得都ok
係呀,我見佢幾保濕想買黎看門口,點知話賣晒,不過我有sms去左sogo拎sample,sogo都話賣晒

我之前已經買左cushion refill,今次只買左3支唇膏,sublimage粉底同洗面,仲有hand cream

好奇怪地sublimage洗面好多舖都冇貨,但event竟然有得賣

引用:
原帖由 icetealady 於 2019-5-24 01:11 PM 發表

係呀,我見佢幾保濕想買黎看門口,點知話賣晒,不過我有sms去左sogo拎sample,sogo都話賣晒

我之前已經買左cushion refill,今次只買左3支唇膏,sublimage粉底同洗面,仲有hand cream

好奇怪地sublimage洗面好多舖都冇貨,但event竟然有得賣 ...
咁快既,不過我見有人話有d唇色(唔記得左邊隻色)之前斷左貨但event見到有,
斷估應該有d斷貨色只係返左event舖先,之後先至慢慢係counter返貨...
你買左咩色號唇?試左未呀?你呢度應該都換到1800送個set gift wo!

雙頭47號色好靚呀

引用:
原帖由 西洋菜菜子 於 2019-5-23 05:39 PM 發表

~WOW~

好想去呀

我都想! 唔知依家仲有冇得登記

引用:
原帖由 喵喵愛貓貓 於 2019-5-24 05:19 PM 發表

雙頭47號色好靚呀
我都覺,已入手呢隻色岩岩先po完相

回覆 引用 TOP

主題標籤 #唇彩
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。