• 瀏覽: 52,042
  • 回覆: 217
  • 追帖: 2
日日比佢吸乾精液
口又要,下面個口又要,共2次
唔比晒佢就唔會比我有覺好訓
日日都要出,維持左大半年,我又要返工,佢就唔駛返,但我就黎變人乾,病都病多左,有無師兄同我一樣?唉!

熱賣及精選
引用:
原帖由 草夠錢40歲退休 於 2019-5-14 11:31 AM 發表

日日比佢吸乾精液
日日都要出,維持左大半年,我又要返工,佢就唔駛返,但我就黎變人乾,病都病多左,有無師兄同我一樣?唉! ...
我覺得你老婆驚你出出面搵食,先日日吸乾你,等你有心都無力。高蕉!

引用:
原帖由 草夠錢40歲退休 於 2019-5-14 11:31 AM 發表

日日比佢吸乾精液
日日都要出,維持左大半年,我又要返工,佢就唔駛返,但我就黎變人乾,病都病多左,有無師兄同我一樣?唉! ...
生在褔中不知福

引用:

日日比佢吸乾精液
我都想日日係咁

回覆 引用 TOP

引用:

日日比佢吸乾精液
要找義工?

回覆 引用 TOP

引用:

日日比佢吸乾精液
有無咁食得啊佢

回覆 引用 TOP

你可以只插不射的

回覆 引用 TOP

日日2件會唔會腳仔軟呀?我想一個月二次老婆都唔肯比我

引用:
原帖由 草夠錢40歲退休 於 14-5-2019 11:31 AM 發表

日日比佢吸乾精液
叫左你唔好包二奶的啦!身體唔好就唔好攪呢D啦

來,等我幫你攪掂一件

回覆 引用 TOP

整到你老婆射多兩次精咪得囉  

引用:
原帖由 45男 於 2019-5-14 12:07 PM 發表

我覺得你老婆驚你出出面搵食,先日日吸乾你,等你有心都無力。高蕉!
唔係講笑,真係想去偷食都無力

有得攪又唔開心,難為好多人無飯開

引用:
原帖由 笨拙的牛 於 2019-5-14 01:26 PM 發表

有得攪又唔開心,難為好多人無飯開
身體差左

引用:

日日比佢吸乾精液
日日兩劑仲要維持咗半年,咁你都仲未死得?

三T        5 場    1 童話 + 5 戰鬥英雄 +
           10 隨我來
6 場    4 英明神駒 + 6 超趣 +
           11 勁加加
7 場    6 爪皇烈焰 + 10 事必獲利 +
           12 大眾勁駒 $10
$10.00        $140,206.00
引用:
原帖由 ray1027 於 2019-5-14 12:11 PM 發表

生在褔中不知福
真係留返俾你啦。

三T        5 場    1 童話 + 5 戰鬥英雄 +
           10 隨我來
6 場    4 英明神駒 + 6 超趣 +
           11 勁加加
7 場    6 爪皇烈焰 + 10 事必獲利 +
           12 大眾勁駒 $10
$10.00        $140,206.00
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]