其實老婆大食都唔係好事黎...

你老婆身材如何?肥、艘?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
糸肥婆先大食架

回覆 引用 TOP

需要重作

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多拉肥夢 於 2019-5-15 09:07 發表

我唔幸福呢,佢好快出
快?  幾耐先?

引用:
原帖由 evercreative2 於 2019-5-15 10:01 AM 發表

快?  幾耐先?
婉轉d講,最耐五分鐘都冇

吸精同吸錢係防小三的最大殺傷力武器

回覆 引用 TOP

呢單野你虧在先, 不能怨人.

原來世界不斷在進步改變.
所以, 今次去台場, 下次都可以去台場; 今次去北投, 下次都可以去北投.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kevinhung1979 於 2019-5-14 12:31 PM 發表

日日2件會唔會腳仔軟呀?我想一個月二次老婆都唔肯比我
咁你咪改一年二次囉

- 市場專收叻仔叻女
- 魔術師有魔術倉, 市升就自動有好倉, 市跌就自動有淡倉, 錯方向冇有怕, 魔術倉會自動幫佢補潤補血, 永遠冇得輸
- 中方向係樓主功力高, 錯方向只因大戶mon post, 非戰之罪

回覆 引用 TOP

睇你頭像覺得你好享受咯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-5-14 09:05 PM 發表

通常大食婆都係又肥又醜
點解

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多拉肥夢 於 2019-5-15 10:17 發表

婉轉d講,最耐五分鐘都冇
咁又係快左d    是否前戲不足?

你開post咁話你老婆 其實你都唔係真心企係佢個邊 咁我都唔客氣 因為唔知你老婆咩質素 我就唔會好似上面d網友咁幫拖上你老婆 不過覺得你老婆俾你形容到係一隻雞咁~好嘔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 evercreative2 於 2019-5-15 10:57 AM 發表

咁又係快左d    是否前戲不足?
有前戲加著得sexy d仲大鑊
有時好回味讀大學果時d sp

你地個個講到係雞婆配虧公咁 唉 樓主係出面玩的女人就隨便啦 但對自己個女朋友老婆就積下口德

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。