其實女仔會有D咩性幻想???

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-15 10:59 AM 發表

我唸其實都要睇係邊種女仔 ...

好似90年代D少甜喜劇咁 , 條仔都會問 : 想要溫柔定粗暴(狂野)???
而女主角多數會答粗暴(狂野)
...
呢個幾好

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-14 10:24 AM 發表

好拉 , 唔好再講 "強姦" 拉 , 講下其他女性性幻想拉 ...

小弟上網查過有呢D :
感覺剝奪  肛交  粗暴性愛  主人奴隸  LESBIAN-SEX
地點(電梯  停車場  車內  公園) ...
俾九老強

回覆 引用 TOP

每個女人都渴望被插、填滿晒所有空虛

回覆 引用 TOP

討論嘅都係男人
標題應改為‘其實麻甩佬幻想女人會有啲咩性幻想’會貼切啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-14 10:24 AM 發表

好拉 , 唔好再講 "強姦" 拉 , 講下其他女性性幻想拉 ...

小弟上網查過有呢D :
感覺剝奪  肛交  粗暴性愛  主人奴隸  LESBIAN-SEX
幻想係性之後數錢~

回覆 引用 TOP

幻想自己比靚仔搞掛

回覆 引用 TOP

引用:

小弟上網查過有呢D :
who know

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 勿宜演 於 2019-5-14 11:17 PM 發表

我問過,女人所謂幻想被強姦,對象係自己暗戀嘅男人,而且係半推半就做吓樣嗰隻,唔係真係有個麻甩佬又打又殺嗰種。
仲有,女人都會幻想強姦男人。當然對象都係心上人,內容都係同上面差不多,半推半就之後就入正題。
多數就係代入類似韓劇嗰啲浪漫情節,之後發生性行為嘅幻想。 ...
應該BL漫畫類,有啲女想自己變成男人然後....—》...女人都會幻想強姦男人。當然對象都係心上人,...

回覆 引用 TOP

幻想我

一個好Man的男人做男朋友

每次同老公撲野 我都叫住我條仔名同幻想佢撲野我

引用:
原帖由 tina1977 於 2019-8-4 07:17 AM 發表

每次同老公撲野 我都叫住我條仔名同幻想佢撲野我  
你老公點反應?

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-7-15 01:32 PM 發表

幻想我

一個好Man的男人做男朋友
搵果個唔使幻想啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-8-4 07:35 AM 發表

你老公點反應?
我老公會好興奮佢有時又會幻想我公司經理屌緊我

引用:
原帖由 tina1977 於 2019-8-4 09:57 AM 發表

我老公會好興奮佢有時又會幻想我公司經理屌緊我
但你叫住之前果個喎

回覆 引用 TOP

男人會有乜嘢類型嘅性幻想,女性一樣會有相同類型嘅性幻想

回覆 引用 TOP

45 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。