註冊 登入

其實女仔會有D咩性幻想???

其實女仔會有D咩性幻想??? E-mail 此主題給朋友

好拉 , 唔好再講 "強姦" 拉 , 講下其他女性性幻想拉 ...

小弟上網查過有呢D :
感覺剝奪  肛交  粗暴性愛  主人奴隸  LESBIAN-SEX
地點(電梯  停車場  車內  公園)

熱賣及精選
引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-5-14 10:24 AM 發表

我見到有D人話 , 女仔鐘意幻想自己比人強姦 ,
係咪真架???
真係有少少好奇 , 因為唔只一次聽人咁講 ...
但自己又覺得唔係好合理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入活潑的賤嘴 於 2019-5-14 01:55 PM 發表

如果有隻超級撒亞豬西強姦你,你仲有冇幻想???
咁又唔同。。。我唸女仔幻想果陣,係都係比靚仔搞架拉,正如我地男人,如果幻想比人姦,
都會幻想比雞芯  君輕  菜絲果d姦拉 ^.^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-5-14 02:44 PM 發表

唔排除少數女性真係會有被征服快感,
當然如果真係乾爭爭被人監粗插,
生理上除左痛之外應該好難有快感,
但既然係幻想就自然唔存在果D痛GE問題了. ...
咁呢個我都明 ... 好似<格雷的五十度陰影>咁 ,
幻想咋麻 , 咩都得拉 ; 如果來真 , 一定喊到劏豬咁 !!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 勿宜演 於 2019-5-14 11:17 PM 發表

我問過,女人所謂幻想被強姦,對象係自己暗戀嘅男人,而且係半推半就做吓樣嗰隻,唔係真係有個麻甩佬又打又殺嗰種。
仲有,女人都會幻想強姦男人。當然對象都係心上人,內容都係同上面差不多,半推半就之後就入正題。
多數就係代入類似韓劇嗰啲浪漫情節,之後發生性行為嘅幻想。 ...
我唸其實都要睇係邊種女仔 ...

好似90年代D少甜喜劇咁 , 條仔都會問 : 想要溫柔定粗暴(狂野)???
而女主角多數會答粗暴(狂野)

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-5-15 11:18 AM 發表

果D劇我睇應該都係迎合男性需要,
畢竟如果真係乾爭爭咁插,
我諗大多數女性應該只會痛而完全唔會舒服吧?
你唔好咁 "一根經" 拉 ...

話明玩 "角色扮演" , 重點就係 "扮演" 到 , 無人叫你黎真 !!!
你扮痴漢果陣 , 可以制度左佢先 , 跟住淫語攻擊  抽下水先 ...
再唔得咪用 "舌功" 征服佢 , 咁咪有水羅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-5-14 09:28 PM 發表

係就係
不過對象係古天樂 碧咸 劉德華 吳言祖等等
唔係你囉!
大家冷靜一點吧 ... 我無話係我 , 我只係想問大家有無呢類幻想姐

回覆 引用 TOP

好拉 , 唔好再講 "強姦" 拉 , 講下其他女性性幻想拉 ...

小弟上網查過有呢D :
感覺剝奪  肛交  粗暴性愛  主人奴隸  LESBIAN-SEX
地點(電梯  停車場  車內  公園)

回覆 引用 TOP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。