• 瀏覽: 48,502
  • 回覆: 29
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 馬同羊講 於 2019-5-13 10:22 AM 發表

機會唔係咁樣俾,死蠢
應該點比?聰明人

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 人妻控 於 2019-5-13 10:30 AM 發表

噉就好睇過人啊不過如果佢玩識返屋企做返盡责嘅噉我又覺得冇乜問題。
但一世都唔好比發現囉

引用:
原帖由 ken0528 於 2019-5-13 10:35 AM 發表

老老實實同佢傾呢個問題先係岩既做法。你講返你感受比佢知,佢就算吾認都會有D內疚。切記不要大吵大鬧個隻,和諧個隻去傾!
佩服呢啲高EQ嘅人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大金皇帝完顏雍 於 2019-5-13 10:44 AM 發表

你去叫鴨咪冇事啦
樓主好愛佢老公,好珍惜頭家,唔係個個人都做到各有各玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-13 12:11 PM 發表

你可唔可以玩得放,東莞以前玩独龙钻,螞蟻上树,因为屋企玩唔到,有d老婆晤幫老公含,你知唔知邪骨场未严打前8成口爆,D女人以为叫G只係用套做,做之前的前奏係你想像唔到咁放 ...
你玩過嗎

引用:
原帖由 TGator 於 2019-5-13 02:06 PM 發表

你未叫過唔會明,叫G係一種長期性的事,由18-70歲都想做的,就好似女人每日都想減肥一樣,只係做唔做和忍到幾耐先做一次咁
諗起都覺得呢啲女人核突,每日都唔知比幾多男人摸,比幾多人攪,污糟邋遢,男人仲當佢哋係寶,雖然無人想做呢啲搵錢,但佢哋做得就預咗比人嫌棄。

引用:
原帖由 alison288 於 2019-5-13 01:07 PM 發表

真係接受唔到個男人叫完G,再掂自己
好核突

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jacobbobby 於 2019-5-13 01:48 PM 發表

我係男人,路過,只想放低一個事實就係這是雄性動物天性,聽唔明或唔肯接受現實的,當我冇講過。我50歲,接觸到的男人層面很廣。
雄性動物天性?即係要 啞忍?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rhinokowloon 於 2019-5-13 01:55 PM 發表

算啦,又唔係溝咗第二個,叫鷄唧,睇開啲啦。
講到好似為食飯好定食粥咁簡單咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 homan22 於 2019-5-13 02:01 PM 發表

有咩咁大件事?
如果嗰個換係你,你仲覺唔覺得唔大件事?

引用:
原帖由 homan22 於 2019-5-14 11:00 AM 發表

唔好用放大鏡睇任何野
認同你呢句,但婚姻真的容不下外來嘅嘢,呢種事男女都無法接受。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-14 10:41 AM 發表

做得G自然有幾分姿色,當佢上岸揾人嫁,大把男人要,因為佢唔会同你講佢以前做過G,男人以为執到宝,甚至有d一樓一都大把人追,做埋老公,佢老婆仲接緊客,听d朋友姊妹講過,凡人係想像唔到。所謂笑貧不笑娼,d沉船客送礼好大手筆,佢地唔介意隻G同幾多男人搞,朋友姊妹收左部几十万的車……你表面睇到隻G點比男人插好苦,但有姿色的G係好富貴的 ...
都係嗰句,未玩夠唔好學人結婚生仔享受齊人之福又嫌棄家中老婆

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-14 10:41 AM 發表

做得G自然有幾分姿色,當佢上岸揾人嫁,大把男人要,因為佢唔会同你講佢以前做過G,男人以为執到宝,甚至有d一樓一都大把人追,做埋老公,佢老婆仲接緊客,听d朋友姊妹講過,凡人係想像唔到。所謂笑貧不笑娼,d沉船客送礼好大手筆,佢地唔介意隻G同幾多男人搞,朋友姊妹收左部几十万的車……你表面睇到隻G點比男人插好苦,但有姿色的G係好富貴的 ...
雞永遠都係雞,呃到人呃唔到自己,就算表面幾光芒,內裡係污糟邋遢嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-14 11:17 AM 發表

點为之玩夠?
結得婚唔係代表成熟 玩夠咩

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-14 12:16 PM 發表

如果係就唔会有婚外情,咁唔结婚係咪代表未玩夠,有d人唔想玩只係揾唔到结婚对象。如果结婚对象係初恋咁即係未玩过,咁佢又会唔会玩……所以根本無界線,係睇个人同際遇,世上無不吃魚的貓,只係佢遇唔遇到条魚 ...
唔係代表所有未結婚嘅都係未玩夠嘅意思,只係結咗婚就要對自己另一半負責,就算有 誘惑都會控制自己。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]