• 瀏覽: 48,486
  • 回覆: 5
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:26 AM 發表

結婚3年,有一仔幾個月大,我地都未夠三十,生完仔個幾日老公已經急不及待去叫g(估計懷孕時都叫唔小次),生仔後已回復每星期一至兩次。個半月前已發現並提點過唔好再去,尋日又發現到再提點過(當然佢無應過叫啦)。

唔想離婚,錯咗可以比機會佢改反好,重有機會嗎? ...
你老公精壯,都唔係個個男人係咁。
不過結婚前都應該知道佢需要比較多吧!
相信你兩回覆正常夫妻生活問題應會解決!
但好明顯日後要十分留言他的需要!

熱賣及精選
引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:52 AM 發表

婚前無啪都忍到,婚後有錢幾個月都忍唔到...而家有啪佢都叫fd帶佢去,同埋feel到佢對我需求小好多
咁好明顯比人帶壞啦!咁比錢買的服務最初係會覺得新鮮。
而且可以次次唔同人,不過呢隔離都有師兄叫雞叫到心灰意冷。
純金錢買來的性是沒有愛,點都同有愛嘅老婆做係有分別!
咁做老婆都可以試下比多少少心機在這方面,也只有你幫到成件事!
等於你見到亞仔肚餓在外面偷野食,你鬧完佢都要整野佢食先可解決問題!

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 10:03 AM 發表

學壞真係3日,婚前幾好都無用。
個個拍拖時都係將最好嗰面比人睇,結婚後真實嗰面先會慢慢發現,
唔同人有唔同問題吧,唔叫雞都會有其他問題,無人例外!
有D結左婚先發覺老公唔得,想生小朋友的就唔知點算...

引用:
原帖由 無限期等待 於 2019-5-13 10:18 AM 發表

咁樣對比嘅話,我寧願我老公唔得 唔生小朋友
一個是生理問題,可能無得解決。
另一個好大可能是溝通問題...應該可以解決。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:33 AM 發表

同朋友講有去啫,連上網啲紀錄都del曬,身有屎啦
都好可能得過講字,也不一定是真。
紀錄Del唔想你再諗咁多都有可能。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 01:21 PM 發表

咁可以點?十個男人九個都會出軌,又無機會遇到第十個
做人唔好諗返轉頭,就算比你遇到第十個,也不一定喜歡。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]