註冊 登入

點解男人婚後叫完雞反屋企可以當無發生過?

引用:
原帖由 45男 於 2019-5-13 10:08 AM 發表

個個拍拖時都係將最好嗰面比人睇,結婚後真實嗰面先會慢慢發現,
唔同人有唔同問題吧,唔叫雞都會有其他問題,無人例外!
有D結左婚先發覺老公唔得,想生小朋友的就唔知點算... ...
咁樣對比嘅話,我寧願我老公唔得 唔生小朋友

熱賣及精選
引用:
原帖由 人妻控 於 2019-5-13 10:11 AM 發表

男女都都一樣。都有個糊塗迷失期
希望呢個迷失期快快過去,回複正常家庭生活

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:26 AM 發表

結婚3年,有一仔幾個月大,我地都未夠三十,生完仔個幾日老公已經急不及待去叫g(估計懷孕時都叫唔小次),生仔後已回復每星期一至兩次。個半月前已發現並提點過唔好再去,尋日又發現到再提點過(當然佢無應過叫啦)。

唔想離婚,錯咗可以比機會佢改反好,重有機會嗎? ...
機會唔係咁樣俾,死蠢

當妳受感染性病,妳仲唔會唔比機會佢?

引用:
原帖由 無限期等待 於 2019-5-13 10:20 AM 發表

希望呢個迷失期快快過去,回複正常家庭生活
噉就好睇過人啊不過如果佢玩識返屋企做返盡责嘅噉我又覺得冇乜問題。

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:26 AM 發表

結婚3年,有一仔幾個月大,我地都未夠三十,生完仔個幾日老公已經急不及待去叫g(估計懷孕時都叫唔小次),生仔後已回復每星期一至兩次。個半月前已發現並提點過唔好再去,尋日又發現到再提點過(當然佢無應過叫啦)。

學好中文後,再來作故。

回覆 引用 TOP

引用:

你點知

回覆 引用 TOP

引用:

叫終共g已成習慣!

紅色惡魔就係大陸共產黨!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:36 AM 發表

刺激?最驚好快就有小三
妳放心,佢呢啲叫做鋪鋪清,鄭秀文都情願老鼠安叫雞啦。

不怕陰陽雙怪,何懼黑白無常。

回覆 引用 TOP

老老實實同佢傾呢個問題先係岩既做法。你講返你感受比佢知,佢就算吾認都會有D內疚。切記不要大吵大鬧個隻,和諧個隻去傾!

引用:

隻眼開隻眼閉,以後唔可以食避孕藥,一定要用安全套,保障健康。

不怕陰陽雙怪,何懼黑白無常。

回覆 引用 TOP

引用:

宜家小朋友邊個湊?

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:30 AM 發表

Whatsapp 紀錄
叫雞可以Whatsapp?預约?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:55 AM 發表

明呀,想佢改反好,唔知點做佢先會醒
切咗佢條J就應該一定會改返好吧

- 市場專收叻仔叻女
- 魔術師有魔術倉, 市升就自動有好倉, 市跌就自動有淡倉, 錯方向冇有怕, 魔術倉會自動幫佢補潤補血, 永遠冇得輸
- 中方向係樓主功力高, 錯方向只因大戶mon post, 非戰之罪

回覆 引用 TOP

要寫份賽後檢討?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。