點解男人婚後叫完雞反屋企可以當無發生過?

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:55 AM 發表

明呀,想佢改反好,唔知點做佢先會醒
過渡期嚟嘅不過,就要等佢自己個人識唔識醒喇。

熱賣及精選
引用:
原帖由 人妻控 於 2019-5-13 10:05 AM 發表

過渡期嚟嘅不過,就要等佢自己個人識唔識醒喇。
做人爸爸都未識醒。。

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:57 AM 發表

我愛佢唔想離開,每段婚姻相信都有低潮
你好正面,可唔可以搵社工幫忙或婚姻輔導,不過都要佢肯配合

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 10:03 AM 發表

學壞真係3日,婚前幾好都無用。
個個拍拖時都係將最好嗰面比人睇,結婚後真實嗰面先會慢慢發現,
唔同人有唔同問題吧,唔叫雞都會有其他問題,無人例外!
有D結左婚先發覺老公唔得,想生小朋友的就唔知點算...

use condom

回覆 引用 TOP

又派膠

引用:
原帖由 無限期等待 於 2019-5-13 10:07 AM 發表

你好正面,可唔可以搵社工幫忙或婚姻輔導,不過都要佢肯配合
佢係啲唔會認既人黎,唔覺佢覺得自己有問題

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2019-5-13 10:09 AM 發表

又派膠
真人真事,不喜勿進

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 10:07 AM 發表

做人爸爸都未識醒。。
男女都都一樣。都有個糊塗迷失期

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 10:09 AM 發表

佢係啲唔會認既人黎,唔覺佢覺得自己有問題
畀著任何人都唔會認啦

回覆 引用 TOP

你個男人睇倒你個黃黃色腋下仲可以一星期執你兩劑對得住你有余啦!

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 45男 於 2019-5-13 10:08 AM 發表

個個拍拖時都係將最好嗰面比人睇,結婚後真實嗰面先會慢慢發現,
唔同人有唔同問題吧,唔叫雞都會有其他問題,無人例外!
有D結左婚先發覺老公唔得,想生小朋友的就唔知點算... ...
估唔到問題出現得咁早啫。想生仔真係婚前要驗下

回覆 引用 TOP

楼主,男人叫開雞系戒吾到,小心距有冇奶野仲實制!
利申、系男,玩左幾+年

條路好難行 要幾多眼淚嘅包容去改善呢段關係 真不敢想像呢啲事如果發生喺自己度會點 希望樓主你好好生活 照顧好自己及囝囝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風大大結他 於 2019-5-13 10:15 AM 發表

楼主,男人叫開雞系戒吾到,小心距有冇奶野仲實制!
利申、系男,玩左幾+年
你有無老婆?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。