註冊 登入

點解男人婚後叫完雞反屋企可以當無發生過?

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:40 AM 發表

佢啲朋友有叫,教佢去都唔出奇。而家有啪反都繼續叫係咪唔會停?
如果佢唔想 人哋喺佢面前除衫都唔會有反應啦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:42 AM 發表

口交都會傳染到...
呢個就…小心點,而家你地會用套嘛?

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-5-13 09:43 AM 發表

放心,有鬼咁多錢咩,毒5會點中,只怕溝女姐
一次1288,一星期二次都負擔到。

引用:
原帖由 無限期等待 於 2019-5-13 09:40 AM 發表

咁無責任心真不該學人結婚
你未遇過就易講

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:45 AM 發表

一次1288,一星期二次都負擔到。
咁果啲應該高級野,樣靚身材好又後生了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 noel2046 於 2019-5-13 09:44 AM 發表

所以腗佢去叫雞好過佢去搵小3
其實兩樣都唔岩。愛我就唔會咁做啦

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:26 AM 發表

結婚3年,有一仔幾個月大,我地都未夠三十,生完仔個幾日老公已經急不及待去叫g(估計懷孕時都叫唔小次),生仔後已回復每星期一至兩次。個半月前已發現並提點過唔好再去,尋日又發現到再提點過(當然佢無應過叫啦)。

唔想離婚,錯咗可以比機會佢改反好,重有機會嗎? ...
你老公精壯,都唔係個個男人係咁。
不過結婚前都應該知道佢需要比較多吧!
相信你兩回覆正常夫妻生活問題應會解決!
但好明顯日後要十分留言他的需要!

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:41 AM 發表

係好難受😣剩係想佢改反好,我都無怪佢啦😭
我唔知樓主係唔係真係有證據佢做呢啲核突嘢,如果係估嘅話呢,我覺得就唔好估啦,無證據而佢又唔認,咁就算數,無謂令自己唔開心(如果佢對你同以前一樣咁好嘅話)

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:47 AM 發表

其實兩樣都唔岩。愛我就唔會咁做啦
有需要嘛,但係咁架,男女都一樣有個咁既迷失期

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-5-13 09:44 AM 發表

呢個就…小心點,而家你地會用套嘛?
無用。生完話驚再有佢要求用,個點我未發現都覺得有古怪

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:38 發表

真係驗到有佢都唔會應佢有做過
如果嗰啲性病,係佢傳比你。而你自己冇古靈精怪,噉你個咪證據囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 45男 於 2019-5-13 09:47 AM 發表

你老公精壯,都唔係個個男人係咁。
不過結婚前都應該知道佢需要比較多吧!
相信你兩回覆正常夫妻生活問題應會解決!
但好明顯日後要十分留言他的需要! ...
婚前無啪都忍到,婚後有錢幾個月都忍唔到...而家有啪佢都叫fd帶佢去,同埋feel到佢對我需求小好多

放棄吧!
出去玩過你又忍到. 回唔到頭
不如各有各玩吧

引用:
原帖由 無限期等待 於 2019-5-13 09:47 AM 發表

我唔知樓主係唔係真係有證據佢做呢啲核突嘢,如果係估嘅話呢,我覺得就唔好估啦,無證據而佢又唔認,咁就算數,無謂令自己唔開心(如果佢對你同以前一樣咁好嘅話) ...
都係算有証據,生仔後佢對我淡好多喇

引用:
原帖由 無限期等待 於 2019-5-13 09:36 發表

要做就要處理得乾乾淨淨 唔好比老婆發現,老婆咁辛苦懷孕生仔 佢竟然做啲咁嘅嘢
冇錯。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。