• 瀏覽: 48,521
  • 回覆: 370
  • 追帖: 7
改唔到㗎,G風情萬種,高矮肥瘦乜都有,你以一敵萬!點鬥?只希望你睇開D,又或者佢老多十年,減需要,會越去越少!你都係把重心放在小孩上,回報同幸福感會大D!加油!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 yjjjoe 於 2019-5-16 08:04 AM 發表

男人叫G,比找SP, SL, ONS, 小3 好多了,

叫G應算付責任的男人。
咩係ons?

引用:
原帖由 YoYoWo 於 2019-5-18 12:53 AM 發表

咩係ons?
一夜情?

回覆 引用 TOP

thank for sharing

回覆 引用 TOP

咁你都知,係咪真架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:26 AM 發表

結婚3年,有一仔幾個月大,我地都未夠三十,生完仔個幾日老公已經急不及待去叫g(估計懷孕時都叫唔小次),生仔後已回復每星期一至兩次。個半月前已發現並提點過唔好再去,尋日又發現到再提點過(當然佢無應過叫啦)。

唔想離婚,錯咗可以比機會佢改反好,重有機會嗎? ...
佢叫雞,你都忍到。
強國人。勁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:26 AM 發表

結婚3年,有一仔幾個月大,我地都未夠三十,生完仔個幾日老公已經急不及待去叫g(估計懷孕時都叫唔小次),生仔後已回復每星期一至兩次。個半月前已發現並提點過唔好再去,尋日又發現到再提點過(當然佢無應過叫啦)。

必須手起刀落佢先知錯!

回覆 引用 TOP

引用:

答案只有一個,離婚
你已一星期比兩次佢,佢無可能改到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:30 發表

Whatsapp 紀錄
佢用乜機咁易俾你睇到WhatsApp

回覆 引用 TOP

唔通番到屋企同老婆研究賽後報告咩?

專閹禽獸敗類, 插爆賤種屎眼! 地獄門口猫~人間兇獸 Tiger J!

回覆 引用 TOP

唔通同老婆講!?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]