註冊 登入

點解男人婚後叫完雞反屋企可以當無發生過?

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-5-13 09:33 AM 發表

為求一洩純粹交易
刺激?最驚好快就有小三

熱賣及精選
引用:
原帖由 無限期等待 於 2019-5-13 09:33 AM 發表

咁樓主你點算?佢係習慣成自然家係需要?
未諗到點做

引用:
原帖由 無限期等待 於 2019-5-13 09:36 AM 發表

要做就要處理得乾乾淨淨 唔好比老婆發現,老婆咁辛苦懷孕生仔 佢竟然做啲咁嘅嘢
好過出去溝女後2個都5要嘛🙈

引用:
原帖由 A1000 於 2019-5-13 09:34 AM 發表

可大可小,快啲去啦!一般化驗所就得個喇。
真係驗到有佢都唔會應佢有做過

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:36 AM 發表

刺激?最驚好快就有小三
生理需要,後生嘛,

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:33 AM 發表

同朋友講有去啫,連上網啲紀錄都del曬,身有屎啦
樓主 如果知佢係咁嘅人 你都唔好 check佢咁多私隱令自己難受了。

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:38 AM 發表

真係驗到有佢都唔會應佢有做過
冇膽大到5用套既

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-5-13 09:36 AM 發表

未夠30就性慾強左少少既紮炮又幾難忍,我都經歷過
佢啲朋友有叫,教佢去都唔出奇。而家有啪反都繼續叫係咪唔會停?

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-5-13 09:37 AM 發表

好過出去溝女後2個都5要嘛🙈
咁無責任心真不該學人結婚

引用:
原帖由 無限期等待 於 2019-5-13 09:39 AM 發表

樓主 如果知佢係咁嘅人 你都唔好 check佢咁多私隱令自己難受了。
係好難受😣剩係想佢改反好,我都無怪佢啦😭

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-5-13 09:39 AM 發表

冇膽大到5用套既
口交都會傳染到...

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:40 AM 發表

佢啲朋友有叫,教佢去都唔出奇。而家有啪反都繼續叫係咪唔會停?
雞咁 污糟都唔明啲男人做乜咁中意叫

引用:
原帖由 無限期等待 於 2019-5-13 09:40 AM 發表

咁無責任心真不該學人結婚
認同,玩夠先結婚啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:40 AM 發表

放心,有鬼咁多錢咩,毒5會點中,只怕溝女姐

引用:
原帖由 中環黃色腋下 於 2019-5-13 09:36 AM 發表

刺激?最驚好快就有小三
所以腗佢去叫雞好過佢去搵小3

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。