岩岩做完自體脂肪隆胸 分享下

岩岩做完自體脂肪隆胸 分享下 E-mail 此主題給朋友

岩岩做完自體脂肪隆胸 純分享

我好多年前做過果凍 效果好好 但始終都有舊野 就算點按摩 有幾軟 始終都係摸到有假體係入面 後來我受心理影響就拎返出黎 又過左幾年 岩岩去做自體脂肪隆胸

環抽大脾,今日第10日,仲有瘀,但痛就唔痛,由做完手術開始都係少少痛者,依家仲腫腫地,但已經瘦過之前

至於個胸 效果滿意,但仲未軟返哂,相信係仲腫緊。。。但原本得31寸既我依家係35寸,都大得幾誇,希望唔好消咁多。。。

會繼續update!

熱賣及精選
請問邊度做? 幾 錢?
做完抽脂精神如何? thanks

引用:
原帖由 kataBB 於 2019-5-12 07:04 PM 發表

請問邊度做? 幾 錢?
做完抽脂精神如何? thanks
抽完係第一日攰d 但第二日開始精神已經好好喎 仲可以出去行下咁 不過頭幾日大部份時間都係訓床 我係香港做架 貴過台灣 不過我唔想飛去咁遠做者

thanks ya ~! 早3年我已經BOOK 左台灣做架啦..
臨出發前個朋友話佢阿嫂做過抽脂. 全身麻醉後個人渾渾噩噩半年咁...
我即刻縮沙.....

我最近想試酒讓丸子豐胸 (咁上下名, 唔記得) 同埋整雙眼皮
引用:
原帖由 sesameyy 於 2019-5-12 07:21 PM 發表

抽完係第一日攰d 但第二日開始精神已經好好喎 仲可以出去行下咁 不過頭幾日大部份時間都係訓床 我係香港做架 貴過台灣 不過我唔想飛去咁遠做者

引用:
原帖由 kataBB 於 2019-5-12 07:34 PM 發表

thanks ya ~! 早3年我已經BOOK 左台灣做架啦..
臨出發前個朋友話佢阿嫂做過抽脂. 全身麻醉後個人渾渾噩噩半年咁...
我即刻縮沙.....

我最近想試酒讓丸子豐胸 (咁上下名, 唔記得) 同埋整眼整鼻.

...
咁誇張不過我諗人人對麻煩反應唔同掛

我都試過好多豐胸方法 真係唔多work 帶矮型bra好左d 不過真係dd only

我都試過好多豐胸方法 真係唔多work
same same

PS: 但我已放棄手術方向
引用:
原帖由 sesameyy 於 2019-5-12 08:03 PM 發表

咁誇張不過我諗人人對麻煩反應唔同掛

我都試過好多豐胸方法 真係唔多work 帶矮型bra好左d 不過真係dd only

回覆 引用 TOP

樓主喺香港做咗幾多錢?

引用:
原帖由 childlady 於 2019-5-16 04:12 PM 發表

樓主喺香港做咗幾多錢?
都要差不多10萬呀

今日個胸已經軟返好多 冇之前咁挺咁硬

尺寸都維持34至35

腳d瘀散得七七八八

希望可以維持呢個尺寸 依家我覺得好好睇呀

我隆左一年有多 一直係tst諾士佛臺個邊按 幾隱蔽下的 似台灣楊醫師的手法 真係按個球體 正常價$500次 你可以試試! 間野ig cottoncandy_615

回覆 引用 TOP

我隆左一年有多 一直係tst諾士佛臺個邊按 幾隱蔽下的 似台灣楊醫師的手法 真係按個球體 正常價$500次 你可以試試! 間野ig cottoncandy_615

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sesameyy 於 2019-5-12 06:16 PM 發表

岩岩做完自體脂肪隆胸 純分享

我好多年前做過果凍 效果好好 但始終都有舊野 就算點按摩 有幾軟 始終都係摸到有假體係入面 後來我受心理影響就拎返出黎 又過左幾年 岩岩去做自體脂肪隆胸

環抽大脾,今日第10日,仲有瘀,但痛就唔痛,由做完手術開始都係少少痛者,依家仲腫腫地,但已經瘦過之前

至於個胸 效果滿意,但仲未軟返哂,相信係仲腫緊。。。但原本得31寸既我依家係35寸,都大得幾誇,希望唔好消 ...
請問香港邊間做?及找那位醫生,我好想做

引用:
原帖由 後天原始的妹頭 於 2019-6-14 11:09 AM 發表

我唔公開個醫生喇 你有興趣pm我啦 我依家做完個幾月喇,都仲穩定地維持係34至35左右 冇乜特別縮 不過抽脂地方既傷口仲係深色 唔知幾耐先退呢

引用:
原帖由 後天原始的妹頭 於 2019-6-14 11:09 AM 發表

你好啊,我都想知香港邊間做啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sesameyy 於 2019-6-15 05:38 PM 發表

我唔公開個醫生喇 你有興趣pm我啦 我依家做完個幾月喇,都仲穩定地維持係34至35左右 冇乜特別縮 不過抽脂地方既傷口仲係深色 唔知幾耐先退呢
我未pm到,你可以pm我醫生資料嗎?
如果只抽大腿,你用左幾錢?係傳統方法?

回覆 引用 TOP

25 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。