比你做男人,你又會點做姐?

比你做男人,你又會點做姐? E-mail 此主題給朋友

假如你覺得男人有唔好嘅地方,令兩性相處不悅,
假如成日覺得男人欠左你,
比你做次男人,你又會點姐?
未請教

富而無驕易,貧而無怨難
熱賣及精選
男人好難做,要修身,齊家,治國(做好份工),平天下(創一番事業)........;女人就専心修身就搵到食

引用:
原帖由 但願錢常有 於 2019-5-9 12:39 AM 發表

未請教
男人衰

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 但願錢常有 於 2019-5-9 12:39 AM 發表

未請教
其實你唔能夠令到女友丶老婆有高潮,次次快快射完了事,係真係欠左佢喎。

不如你試下食藥睇下,古語有云:男人唔好易冇架⋯

回覆 引用 TOP

引用:

未請教
Up乜

回覆 引用 TOP

I don’t understand what do you mean 

回覆 引用 TOP

引用:

未請教
到佢做男人, 佢就會覺得女人有唔好嘅地方,令兩性相處不悅, 成日覺得女人欠左佢

回覆 引用 TOP

too pity

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vampirebat 於 2019-5-9 01:45 AM 發表

男人好難做,要修身,齊家,治國(做好份工),平天下(創一番事業)........;女人就専心修身就搵到食
女人還不一樣,單靠身材樣貌咪只吸引到啲賤男,女人若樣,身材不是差也身受其害。女人是天生外交家,較細心,有同理心,同情心,男人大多以自我為中心,女人較識做人,及懂一般人心理,故女人三唔識七都可傾吓,交換下心得。

搵男男囉⋯⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yntse882000 於 2019-5-11 20:54 發表

女人還不一樣,單靠身材樣貌咪只吸引到啲賤男,女人若樣,身材不是差也身受其害。女人是天生外交家,較細心,有同理心,同情心,男人大多以自我為中心,女人較識做人,及懂一般人心理,故女人三唔識七都可傾吓,交換下心得。 ...
男人都一樣三唔識七可以傾一餐. 只不過往往女人對男人有防範的心. 男人主動傾多兩句又比人話狗公. 做好心又會比人問想搏乜, 叫埋人地一齊去玩, 就比人以為想追對方, 做成好多男人都怕左避免同女人交際做普通朋友啫.

回覆 引用 TOP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。