註冊 登入

我好奇點解今日我老婆問我放工係咪去完叫雞黎

我好奇點解今日我老婆問我放工係咪去完叫雞黎 E-mail 此主題給朋友

我本身係做地盤,每日做完嘢我都會係臨時洗衣間到沖身,費事每次坐車返去嘅時候因爲汗臭而影響人地,我哋工人從來唔會放任何沐浴露洗頭水喺嗰度因為知道每次一放好快就俾人洗劫完,話說今日我老細唔知點解攞咗一Pat沐浴露喺度,咁我哋反正都係沖涼見到嘅當然唔會當睇唔到照用,結果返到屋企出咗事,我老婆問我點解成身香味,今日又咁岩遲咗一個鐘收工返嚟,係咪完事黎?我冇咩點解釋,只係照直講,結果我老婆嬲到即刻執嘢返咗娘家度,只係覺得大家一齊生活左咁耐,我平時係一個點樣嘅人佢會唔知咩,今次俾人判左莫須有罪名,真係寧願真正叫一次雞好過咁樣俾人生歐白做

熱賣及精選
引用:
原帖由 waiwai159 於 2019-5-8 04:37 PM 發表

我本身係做地盤,每日做完嘢我都會係臨時洗衣間到沖身,費事每次坐車返去嘅時候因爲汗臭而影響人地,我哋工人從來唔會放任何沐浴露洗頭水喺嗰度因為知道每次一放好快就俾人洗劫完,話說今日我老細唔知點解攞咗一Pat沐浴露喺度,咁我哋反正都係沖涼見到嘅當然唔會當睇唔到照用,結果返到屋企出咗事,我老婆問我點解成身香味,今日又咁岩遲咗一個鐘收工返嚟,係咪完事黎?我冇咩點解釋,只係照直講,結果我老婆嬲到即刻執嘢返咗娘 ...
4:37就沖埋凉,返到屋企,
仲打埋呢篇嘢。。。咁好
今日落雨開唔到工去禁鍾仔來???

引用:
原帖由 87er 於 2019-5-8 04:57 PM 發表

4:37就沖埋凉,返到屋企,
仲打埋呢篇嘢。。。咁好
今日落雨開唔到工去禁鍾仔來???
我想補充件事係琴日發生。

你當時應該帶佢返地盆沖涼果度,枝沐浴露應該可以幫你脫罪!

你應該即刻攞條J出黎比佢口爆,咁佢咪知道事實囉!

引用:
原帖由 euyhk 於 2019-5-8 05:14 PM 發表

笑左

引用:
原帖由 euyhk 於 2019-5-8 05:14 PM 發表

粗暴但又真係可以証明清白既方法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waiwai159 於 2019-5-8 04:37 PM 發表

我本身係做地盤,每日做完嘢我都會係臨時洗衣間到沖身,費事每次坐車返去嘅時候因爲汗臭而影響人地,我哋工人從來唔會放任何沐浴露洗頭水喺嗰度因為知道每次一放好快就俾人洗劫完,話說今日我老細唔知點解攞咗一Pat沐浴露喺度,咁我哋反正都係沖涼見到嘅當然唔會當睇唔到照用,結果返到屋企出咗事,我老婆問我點解成身香味,今日又咁岩遲咗一個鐘收工返嚟,係咪完事黎?我冇咩點解釋,只係照直講,結果我老婆嬲到即刻執嘢返咗娘 ...
仲等,快D去富士補返鐘啦

回覆 引用 TOP

你個底5好

回覆 引用 TOP

引用:

手机咁方便都唔影底証據,硬食啦

回覆 引用 TOP

見你六點半……無嚟蕉氣!又有D纸布痴起J頭度,咀角又攝咗條西毛!個衰樣無十成都有九成叫過雞啦

引用:
原帖由 ken0528 於 2019-5-8 05:12 PM 發表

你當時應該帶佢返地盆沖涼果度,枝沐浴露應該可以幫你脫罪!
食地盆雞又點解釋呢

回覆 引用 TOP

快啲比家用啦,仲吾明

回覆 引用 TOP

引用:

4點半出貼,回家遲左一個鐘再加老婆吵鬧到執野走大半個鐘,你可以咁早收工?

為理想而奮鬥,為成功而享受!
引用:
原帖由 一風堂 於 2019-5-8 05:36 PM 發表

見你六點半……無嚟蕉氣!又有D纸布痴起J頭度,咀角又攝咗條西毛!個衰樣無十成都有九成叫過雞啦
😂😂😂😂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。