• 瀏覽: 13,760
  • 回覆: 98
  • 追帖: 1
女人唔守婦道,貪威又貪玩,仲要同其他男人搞上床,上深圳叫鮮肉揼骨,咁嘅女人點會懂得珍惜滿足,只會貪圖享受,貪圖淫樂,仲講到咁先係識得享受人生!
是否現今價值觀就係咁😵

熱賣及精選
引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2019-5-5 11:09 AM 發表

女人唔守婦道,貪威又貪玩,仲要同其他男人搞上床,上深圳叫鮮肉揼骨,咁嘅女人點會懂得珍惜滿足,只會貪圖享受,貪圖淫樂,仲講到咁先係識得享受人生!
是否現今價值觀就係咁😵 ...
每逢假日過關北上,皆見好多c9聯群結伴,開懷談找幾多號師傅仔,又話邊個靚仔邊個手力好,咀角含春!
回程更有c9們細聲講大聲笑,睇到都知乜事~

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2019-5-5 11:16 AM 發表

每逢假日過關北上,皆見好多c9聯群結伴,開懷談找幾多號師傅仔,又話邊個靚仔邊個手力好,咀角含春!
回程更有c9們細聲講大聲笑,睇到都知乜事~ ...
有幾多男人老婆係咁?有幾多受害者?

會娶到咁嘅女人,都係男人經「明智」下決定。
同理,會嫁到不思進取,愛嫖愛賭男,亦是女人「慧眼」下選擇。

引用:
原帖由 yeung_dd 於 2019-5-5 12:15 PM 發表

會娶到咁嘅女人,都係男人經「明智」下決定。
同理,會嫁到不思進取,愛嫖愛賭男,亦是女人「慧眼」下選擇。
明智/慧眼
但偏偏就係多明智多慧眼

離婚啦

引用:
原帖由 R66888 於 2019-5-5 01:44 PM 發表

你講你老婆?
不便說明也不想點名!
留一線,日後好相見

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2019-5-5 11:09 AM 發表

應該係跟老公學,老公叫雞,老婆叫小鮮之肉,各取所需

引用:

離婚啦

引用:
原帖由 abeesi 於 2019-5-5 02:20 PM 發表

追求男女平等?

引用:
原帖由 abeesi 於 2019-5-5 02:20 PM 發表

唔怪之d女人北上食鴨,各取所需😷

唔係你老婆,關你西事咩

佢靚就得啦。

引用:
原帖由 呢個原始的盡頭 於 2019-5-5 03:57 PM 發表

佢靚就得啦。
靚唔靚見仁見智,身材就~
37 28 35呢個數字

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]