• 瀏覽: 30,997
  • 回覆: 144
  • 追帖: 4
其实,到处杨梅一样花啫!边度都有好有坏啦!香讨高尚人士标纤“大6妹”啫
男人,最紧要自己有本事,经济稳定,怕乜呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ACK007 於 2019-5-4 08:06 PM 發表

其實女人都係現實, 港女又好大陸妹都好...都係一9樣...你有能力佢就跟你,你冇能力就晒9氣...係人都選一種對自己好既生活方式...講得多都晒9氣
男人咪又係現實,貪陸妹靚d,身材好d,後生d,邊個正佢就想食邊個,加上大陸妹又博又主動,港男付出少點又食得快點餵到入口咁濟
成日話女人點現實講到口都臭埋,男人咪又係貪外表年紀身材,男女各取所需,但就成日黎話女人現實要物質,等於叫男人唔咸濕得唔得呀?!

回覆 引用 TOP

井底之蛙,人講乜,就信乜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-5-4 04:21 PM 發表

其实投资有风险。搵港女一样有风险。
最小港女屋企好小出現…
鄉下要起屋
屋企人有急病
細佬妹要讀書
全部都要比錢…

引用:
原帖由 白銀城 於 2019-5-6 12:34 PM 發表

最小港女屋企好小出現…
鄉下要起屋
屋企人有急病
細佬妹要讀書
全部都要比錢…
甘就要问点解港仔甘蠢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peterpeterbbc 於 2019-5-6 12:00 AM 發表

由買地通拿開始你就應該醒水啦, 仲越踩越深, 我覺得唔關條女事囉! 係你太好屈
追女仔溝女,每個人態度不同,有人為求外出食餐飯,送花食飯一擇千金,萬金,有人只願睇下戲遊下車河,行下商塲,我𨸏我仔一萬幾萬送禮物唔係問題,你屈機要我送都唔係問題,鬼叫我鐘意你,但係如果因為我鐘意就食著上就係問題,係又發老爛唔係又發老脾,一次两次我忍讓,如果當我水魚你都要付出,既然你又要老著又唔付出就大家係咁先,都見唔到大家如何相處,只係物質,不如我去叫雞仲可以有回報。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yat69 於 2019-5-6 07:41 AM 發表

例二同三唔可信,
例二,拍拖六年冇得搞?
三個月都未搞已經分左手,

例三,未離婚,冇得告強姦
例二是友人亲口承認,例三補充女方要求離婚再告

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-6 03:12 PM 發表

例二是友人亲口承認,例三補充女方要求離婚再告
要求離婚即係未離,冇得告

回覆 引用 TOP

其實首先真的不要標籤邊度人, 反而係首先了解大陸妹是從什麼途徑認識的? 如果是在大陸的娛樂場所認識的, 那就算吧啦!

巴西是一個人口超過一億, 而又足球發展利害的國家

在這個討論區裡經常會有些人用繁體字或口語罵香港人, 但當你反問他們是那裡人時, 他們都不敢回答你的。
引用:
原帖由 呂永祥 於 2019-5-5 03:05 PM 發表

絕大部分港男認識既“大陸妹”都係係娛樂場所度識,而再以果個地方來定義“”大陸妹“”我就覺得可惜同遺憾+井底,要知道係果d地方做野既人都係為左錢迫于冇奈,有錢賺佢地都想儘快上岸,邊個會同你講真感情?!而港男又好,果d娛樂場所既女人都好,就係有人唔信邪去嘗試,結果就梗係絕大部分都悲劇收場,我係上面打滾20多年,見過好多唔同職 ...
同意啊, 而且換位思考, D男人在夜場溝女, 話D女現實厄錢厄身份證, D女米又係覺得D嫖客想厄蝦條, 信毛毛好過信嫖客把口啦

巴西是一個人口超過一億, 而又足球發展利害的國家

在這個討論區裡經常會有些人用繁體字或口語罵香港人, 但當你反問他們是那裡人時, 他們都不敢回答你的。

回覆 引用 TOP

呢家野,等同買大細,點知開圍,真係吹佢唔漲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 正義靚犬 於 2019-5-6 03:31 PM 發表

其實首先真的不要標籤邊度人, 反而係首先了解大陸妹是從什麼途徑認識的? 如果是在大陸的娛樂場所認識的, 那就算吧啦!
同意你嘅講法,有好多大陸女仔都上得大床出得廳堂入得廚房👍

回覆 引用 TOP

大陸妹當然貪你個香港身分證....
但都係果句
拍拖時你應該知佢係咪真心

引用:
原帖由 acacac 於 2019-5-6 05:39 PM 發表

大陸妹當然貪你個香港身分證....
但都係果句
拍拖時你應該知佢係咪真心
所以應該要搵一啲有香港居留權嘅大陸妹

回覆 引用 TOP

身邊老友七成以上娶大陸妹,一樣米百樣人,有好有壞,自己咁多年所見所聞所遇是否遇到好女人都係個人運氣,
但大陸女一般都肯生育此為一大好處。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]