• 瀏覽: 31,002
  • 回覆: 144
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 騎著蝸牛去旅行 於 2019-5-5 02:27 PM 發表

每個地方的人都有好與否之分,點解大陸好嘅女人港男們你地就硬係遇唔到呢?都幾奇怪!
因為好的大陸女人唔想離鄉背井到香港,肯來的有特別原因。或者遇着一個唔貪你錢丶唔貪HKID,純粹貪你靚仔😂😂😂

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-4 03:09 PM 發表

見有C兄講開娶大6妹乜都無,舖、樓寫大6妹名,大6妹不停派帽,累人累物。我身邊娶大6妹的,失多過得……
例1 老友大學同學係大6妹,共處多年有小朋友,及後一次盜火線係老友阿哥病危,大6妹不聞不問,還堅持已報旅遊要舉家去玩,结果閙翻,老友阿哥舆世長辭,離婚收場。
例2 友人與大6妹拍拖6年,想搞野,大6妹堅持婚後。终於圓婚想一試,结果一推7年,共13年娶 ...
你段野點睇都係班男人賤格

引用:
原帖由 十大惡人 於 2019-5-5 08:20 AM 發表

港女咪一屄樣,當年開始個一個星期甜甜蜜蜜,真係過咗一星又話買隻地通拿,話女帶男表好好睇,買咗唔夠幾日又話睇中粒VSI平平地六皮幾幫你慳錢,先買粒細,行去廣東道要去Bulgari,我話睇下gu ,LV 即發老脾,左氹又氹平平地六七雞買隻飛甩雞細手袋先順氣,夜晚想屌屄,特然又話以家樓樓好低,要買翻間,我話住堇呢間咪幾好,佢話要買間新既,要全新裝修合佢風格,我話冇錢,要過一排先可以,當塲又發老脾,攪到 ...
由買地通拿開始你就應該醒水啦, 仲越踩越深, 我覺得唔關條女事囉! 係你太好屈

引用:
原帖由 TM11 於 2019-5-5 11:49 PM 發表

你段野點睇都係班男人賤格
點會男人賤1到3,男人都係受害,1係老婆不理老公親人,2係老婆明为ID下嫁,婚後唔上床有無搞錯,3我就唔知,係网友講,請问男人咩问题,1係老友,我同佢老婆都倾过,我不宜插手别人家事,但个女人有问题

引用:
原帖由 milktealover 於 2019-5-5 11:22 PM 發表

因為好的大陸女人唔想離鄉背井到香港,肯來的有特別原因。或者遇着一個唔貪你錢丶唔貪HKID,純粹貪你靚仔😂😂😂
你呢個冇乜說服力哦!還是港男識親都係啲歡場女子?咁就唔怪得會失敗而終了,呢啲只能怪自己喎。

回覆 引用 TOP

我娶個大陸女人,後來近幾個月個個月都借錢比佢家人無同我講,後來比我睇佢電話發現,現在冷戰期

愛~不真實

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-4 03:09 PM 發表

見有C兄講開娶大6妹乜都無,舖、樓寫大6妹名,大6妹不停派帽,累人累物。我身邊娶大6妹的,失多過得……
例1 老友大學同學係大6妹,共處多年有小朋友,及後一次盜火線係老友阿哥病危,大6妹不聞不問,還堅持已報旅遊要舉家去玩,结果閙翻,老友阿哥舆世長辭,離婚收場。
例2 友人與大6妹拍拖6年,想搞野,大6妹堅持婚後。终於圓婚想一試,结果一推7年,共13年娶 ...
其實大陸妹易溝易變易跟佬走。
佢哋啲觀念係嫁左老公後男人要照顧佢一世,冇兒冇女係屋企咩都唔做剩識洗錢。

港男任何國家女性都唔想要!你諗下港男自己有無問題?

回覆 引用 TOP

來港陪你住劏房叫好女人?

回覆 引用 TOP

我身邊A女大陸妹:嫁大自己30幾歲香港佬,生咗個女,申請唔到公屋,住佢老竇雜物房,每日與垃圾雜物相對,不離不棄,港男一直冇正式工作,條女同佢起東莞捱,正經做服務員女仔。到香港後,女仔去7仔上夜班搵錢,因為日頭可以照顧女同老公,所以上夜班。
B女大陸妹,嫁個老公大佢20幾歲,有個女12歲,十幾年住大陸,男生意失敗後沈淪6年幾,一直唔肯做嘢,打散工淨夠養自己,連個女都顧唔到,靠個老婆打工養女。
C女大陸妹,D女大陸妹,E女大陸妹,個個有情有義,相反,港難以為娶到大陸妹可以唔駛做,以為大陸妹就係金剛狼,可以撐起頭家,佢享福,其實大陸妹多數嫁嘅係低質港男。結婚唔準離婚,一離婚就大陸妹有問題,港男永遠冇問題。

回覆 引用 TOP

大陆女人只可以玩玩,吾可以认真,个个为钱为享受,无钱一脚申您

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ACK007 於 2019-5-4 08:06 PM 發表

其實女人都係現實, 港女又好大陸妹都好...都係一9樣...你有能力佢就跟你,你冇能力就晒9氣...係人都選一種對自己好既生活方式...講得多都晒9氣
根本就是個人性格問題

回覆 引用 TOP

引用:

例2 友人與大6妹拍拖6年,想搞野,大6妹堅持婚後。终於圓婚想一試,结果一推7年,共13年娶了老婆無洞房,最後大6妹要離婚,因為夠 ...
例二同三唔可信,
例二,拍拖六年冇得搞?
三個月都未搞已經分左手,

例三,未離婚,冇得告強姦

你呢种人娶边个都后悔的啦

回覆 引用 TOP

邊到都有好同唔好,隨緣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]