回應娶大6妹的得與失

娶唔娶 大陸婆 個人選擇 老婆自己楝 仆街唔好喊。唔好成日以為自己玩得最醒果個 人地會我唔會比人厄啦 眼見我老豆D朋友 幾多以為自己執到寶 娶個後生大陸婆 點知女都唔要攞晒錢走佬 搵都搵唔番 人又老錢又無 成6張野仲要湊住幾歲既女

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我都有幾件大6妹,一個做左女朋友,一個係好朋友,一個嫁左港仔,女都生埋,生意上仲同佢老公有D關係。其實大6妹都冇乜野,睇人啦

回覆 引用 TOP

大把俊男配美女情投意合嘅例子唔講,成日攞埋D小三破壞人家庭搶人老公,一係就差四五十歲嘅爺孫戀呃樓呃證嘅例子黎講,真係嘥9氣

回覆 引用 TOP

唔係個個大6妹都係衰人,我識2位係賢妻。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基謝皮的湯圓 於 2019-5-5 12:26 AM 發表

大陸妹,性好開放架,就算有老公,都時常出來偷食,叫班姊妹開P
嘩,怪不知咁多出嚟搵快錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-6 12:03 AM 發表

點會男人賤1到3,男人都係受害,1係老婆不理老公親人,2係老婆明为ID下嫁,婚後唔上床有無搞錯,3我就唔知,係网友講,請问男人咩问题,1係老友,我同佢老婆都倾过,我不宜插手别人家事,但个女人有问题 ...
佢係奴隸,大陸妹你唔洗對佢好架,對佢好就當你奴隸獸,佢地有幾cheap你上深圳玩下就知,成家比你攪晒都得,😂娶做老婆跟本就同白痴冇分別,佢地貪錢到你講話比錢佢就會跟住你,唔洗真係比,一日攞唔到錢一日都會跟實你,你朋友賤格在,明知咁多蠢男個案,都係要娶大陸妹,仲要衰完一次又一次,佢比人利用唔緊要,就係多得呢d蠢男,香港先多咗咁多低質人攞到身份證,你地d男人,都食女大陸係大把,不過你地死返去食啦!娶落黎做乜?

回覆 引用 TOP

其實與大6妹結婚,真的有愛情存在?男為性,女為錢,比比皆是,各取所需,如欠奉,就話對方不是。為何娶大6妹,因在自生活的地方找不到,講得現實D,你可養起頭家?冇錢就返大6買個女人返家,為何男人不認?娶?她愛你什麽?相識2,3個月就結,離婚後又要港人比錢養你地,總不肯認衰。

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-5-4 07:50 PM 發表

大陸妹未娶過
不過試 10 件, 9 件都係好扑嘅
都繫女人,香港一様有18:22青春無敵,只是錢的問題!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlegrassfd 於 2019-5-4 11:39 PM 發表

如果冇問題就唔會敢
我屋企大吧錢剩係隨便一間地舖都唔知幾多億
我從來不和大陸🐔交往
乜咁有雅興上嚟香討啊!高富帥地鋪王。人唔笑,狗都叫!有錢洗撚咁得閒上香討咩?

引用:
原帖由 韓風可愛的主席 於 2019-5-7 12:45 PM 發表

其實與大6妹結婚,真的有愛情存在?男為性,女為錢,比比皆是,各取所需,如欠奉,就話對方不是。為何娶大6妹,因在自生活的地方找不到,講得現實D,你可養起頭家?冇錢就返大6買個女人返家,為何男人不認?娶?她愛你什麽?相識2,3個月就結,離婚後又要港人比錢養你地,總不肯認衰。 ...

家事法庭幾多老夫少妻的離婚個案

回覆 引用 TOP

我前夫比大陸妹食咗幾年後分手,現在前夫人老錢又無老婆又走佬。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 royxroy999 於 2019-5-7 06:26 PM 發表

乜咁有雅興上嚟香討啊!高富帥地鋪王。人唔笑,狗都叫!有錢洗撚咁得閒上香討咩?
所以你未發過達囉
有錢先有時間吖嘛
唔通學你日日返工,睇下部手機都怕俾老闆鬧

引用:
原帖由 littlegrassfd 於 2019-5-9 12:52 AM 發表

所以你未發過達囉
有錢先有時間吖嘛
唔通學你日日返工,睇下部手機都怕俾老闆鬧
咁又冇咁嚴重!睇下手機同你呢啲所謂富二代打下牙較!我老細都唔知幾撚支持添!

回覆 引用 TOP

我嫁左俾個大陸妹,不過佢全家都落黎買樓,炒鋪。生活還可以,不用外出工作,瞓到自然醒。

回覆 引用 TOP

的XX大陸女人,真系信唔過,大陸乜先系真,就是騙子
睇下的一Floor一就知啦
香港女人又系唔爭氣
都唔想打字。。。(冇氣)
無眼睇
系香港做(窮男人)賤過太監
.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。