• 瀏覽: 31,247
  • 回覆: 144
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 棧道 於 2019-5-5 12:16 PM 發表

樓主,你既例子只係反映你既圈子
中國好大,世界都好大,爬出井啦
廢青有撚本事出井咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-4 03:09 PM 發表

見有C兄講開娶大6妹乜都無,舖、樓寫大6妹名,大6妹不停派帽,累人累物。我身邊娶大6妹的,失多過得……
例1 老友大學同學係大6妹,共處多年有小朋友,及後一次盜火線係老友阿哥病危,大6妹不聞不問,還堅持已報旅遊要舉家去玩,結果閙翻,老友阿哥輿世長辭,離婚收場。
例2 友人與大6妹拍拖6年,想搞野,大6妹堅持婚後。終於圓婚想一試,結果一推7年,共13年娶 ...
人必有好有壞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 急焦巨額主角 於 2019-5-4 05:52 PM 發表

大陸妹等於大陸雞
雞, 全部都係雞

回覆 引用 TOP

聰明既都唔會落黎淨識生產住劏房

回覆 引用 TOP

每個地方的人都有好與否之分,點解大陸好嘅女人港男們你地就硬係遇唔到呢?都幾奇怪!

引用:
原帖由 bossini888 於 2019-5-5 12:41 AM 發表

大 6妹,正過港女,常識,港女冇波,也是常識
大陸唔係個個都有,尤其係10𡃁20歲,係大媽會有

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-5-4 09:19 PM 發表

大陸?只有大陸女人會咁?
大把大陸女人嫁香港都慘喇,嫁香港男人,幫人生埋仔,最後男人出軌背叛,仲一腳踢個女人出門,個女人最尾咩都冇

呢D野就唔關邊度人既事,,,係個人人品啫 ...
講的岩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-4 03:09 PM 發表

見有C兄講開娶大6妹乜都無,舖、樓寫大6妹名,大6妹不停派帽,累人累物。我身邊娶大6妹的,失多過得……
例1 老友大學同學係大6妹,共處多年有小朋友,及後一次盜火線係老友阿哥病危,大6妹不聞不問,還堅持已報旅遊要舉家去玩,結果閙翻,老友阿哥輿世長辭,離婚收場。
例2 友人與大6妹拍拖6年,想搞野,大6妹堅持婚後。終於圓婚想一試,結果一推7年,共13年娶了老婆無洞房,最後大6妹要離婚,因為夠 ...
要吾要叫DC兄娶香港婆失嘅例子比大家聽聽?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-4 06:38 PM 發表

我已娶了港女,有兒有女,有供完嘅樓,我就係試過大6妹先咁溝。你似乎無能力係香港立足,局住平D玩大6妹,到時睇1至3例子邊樣中
絕大部分港男認識既“大陸妹”都係係娛樂場所度識,而再以果個地方來定義“”大陸妹“”我就覺得可惜同遺憾+井底,要知道係果d地方做野既人都係為左錢迫於冇奈,有錢賺佢地都想儘快上岸,邊個會同你講真感情?!而港男又好,果d娛樂場所既女人都好,就係有人唔信邪去嘗試,結果就梗係絕大部分都悲劇收場,我係上面打滾20多年,見過好多唔同職業唔同地方嘅人,各有特性,內陸既熱情淳樸,沿海嘅機智狡猾。不過總括而言,歡場無真愛,望各位男士要理解。

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-4 05:09 PM 發表

我識嘅港女無咁,肯付出,唔貪,同我生左2件,但洗係大6妺身上十萬八萬,仲呃我話有左我的,其實唔係我,所以大6妹屌下就好,唔好娶
點解輸左嘅港佬,老馮話人地問題,吾話自己冇眼光又或者自己來識轉灣滿足吾到人地厘,香港人真係幾識賴地硬!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站清涼的牛牛 於 2019-5-5 02:28 PM 發表

大陸唔係個個都有,尤其係10𡃁20歲,係大媽會有
上得大六小,姐,港女,細,cup 手都小

回覆 引用 TOP

1)正所謂小時兩兄弟,大時兩伙人,阿哥死咪死囉,累街坊

回覆 引用 TOP

現實是求好多港女高求高,把愛情當成買賣,而且貨不好,還獅子開大口,結果港男香港找不到,只好找大陸。再講大陸以前窮香港條件差的也可以上去選妃,自然多人上,結果好不好,看造化,娶港女也不見得有美好結果

回覆 引用 TOP

屌大陸女,買賣形式,無難過

回覆 引用 TOP

大陸妹全民皆雞, 有錢通常都搞得掂上床. 大陸d野好黑暗, 港男未必個個明白. 玩過咪算囉, 仲咩要結婚呢. 尤其是你有錢, 實搞到你一鑊粥.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]